ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

"ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ"


Αυτή είναι η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής
και όχι οι παρανοϊκοί τραμπούκοι...
Στο δελτίο ειδήσεων του xalkidiki tv πρόβαλε βίντεο με ρεπορτάζ από την πρωινή κινητοποίηση των κατοίκων στο Παλαιοχώρι, οι οποίοι όπως αντίστοιχα και οι Μεγαλοπαναγιώτες, από το πρωί ήταν σε επιφυλακή για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επανάληψης βανδαλισμών και βιαιοπραγιών στα χωριά τους,αλλά και για να διαδηλώσουν υπέρ της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όσοι εκτός Χαλκιδικής, αλλά και εντός αυτής χαρακτηρίζουν "τοπική κοινωνία" και "αντιδρώντες στην επένδυση", όσους φορούν κουκούλες και μαντήλια στα πρόσωπα τους, κρατούν καδρόνια και πετούν πέτρες, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ, καίνε δάση, επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και καταστρέφουν ξένες περιουσίες, ας κοιτάξουν προσεχτικά αυτό το βίντεο. 


Εάν δεν φορούν παρωπίδες, θα ξεκαθαρίσουν μέσα τους και θα αντιληφθούν επίσης, ποιοι και ποια είναι τελικά, η κοινωνία αυτού του τόπου και ποια είναι η θέληση της.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 

Δείτε το βίντεο εδώ

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη
Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου