ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

"Χάνει το Euro ο Πουγιόλ"

Χάνει το Euro ο Πουγιόλ

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, όπως είχε προγραμματιστεί πριν από μερικές ημέρες.

"Final Four: «Κόκκινη» η κορυφή"

Final Four: «Κόκκινη» η κορυφή

Με μία τρομερή ανατροπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 62-61 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

"Το πρωτάθλημα του αιώνα! (vid)"


To μεγαλύτερο θρίλερ όλων των εποχών! Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε μέχρι το 92' με 2-1 από την ΚΠΡ και έλεγε αντίο στον τίτλο, αλλά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις σήκωσε την κούπα μετά από 44 χρόνια!

"Tο Μαρούσι στην κορυφή της Ευρώπης!"

Tο Μαρούσι στην κορυφή της Ευρώπης!

Έντεκα χρόνια πριν, το Μαρούσι επικρατεί της Σαλόν με 74-72 στη Βαρσοβία και κατακτά το Κύπελλο Σαπόρτα.

"Δε γινόταν να χάσει!"

 

Την παρθενική νίκη της καριέρας του πανηγύρισε στην Βαρκελώνη ο Παστόρ Μαλντονάντο αφήνοντας πίσω του τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Κίμι Ράικονεν.

"Το χρονικό των επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη"

Το χρονικό των επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη

Παραμονές των αγώνων και ανήμερα των ημιτελικών, η τουρκική αστυνομία τα πήγε μια χαρά. Το Σάββατο, όμως, η κατάσταση ξέφυγε κατά πολύ από τον έλεγχό της και πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε θύματα...

"Θρήνος στο Ηράκλειο και στους Ασίτες"

Θρήνος στο Ηράκλειο και στους Ασίτες

Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου και τον ΕΓΟΗ, από τον θάνατο 19χρονου φοιτητή, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/5), ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας της Βαγιάς.