ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Σαν σήμερα το 1995 η Εθνική Ομάδα αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την Γιουγκοσλαβία προς τιμήν του μεγάλου Γιώργου Κούδα στο Γήπεδο της Τούμπας.

Σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 1995 η Εθνική Ομάδα αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την Γιουγκοσλαβία προς τιμήν του μεγάλου Γιώργου Κούδα στο Γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα ο Γιώργος Κούδας αγωνίστηκε για 25 λεπτά στον αγώνα αυτό με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας. 

Ιστορικό βίντεο:"Συνέντευξη του Γιάννη Νικολή απο τον Στέλιο Κουλουμπή"

Συνέντευξη του Γιάννη Νικολή από τον Κουλουμπή
μετά από τον αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέσα στην Ν.Γωνιά.

Το θαύμα της Φύσης:ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ 17 ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!!!


Το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης
Η παράδοση αναφέρει πως το θαύμα της Φύσης έχει σχέση με το μαρτύριο της Αγίας.


Ρόιαλ Ρέιμοντ Ράιφ: Ο γιατρός που ανακάλυψε τη θεραπεία για τον καρκίνο και η μυστηριώδης εξαφάνισή του από την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία

Η μεγαλοφυΐα του Ρέιμοντ Ράιφ αναγνωρίστηκε από την πλειοψηφία της ιατρικής κοινότητας, όταν στη δεκαετία του 30 κατασκεύασε ένα υπερ-μικροσκόπιο που έκανε αντιληπτή και την κάθε αδιόρατη κίνηση των ιών μέσα σε ένα οργανισμό, τους οποίους στη συνέχεια κατέστρεφε με τη χρήση μιας εξολοθρευτικής ηλεκτρομαγνητικής ακτίνας!
Ωστόσο, λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων της μεθόδου του, οι άμεσοι συνεργάτες του άρχισαν να παθαίνουν «ατυχήματα» που κατέστρεψαν τα αρχεία και τα εργαστήρια τους, ενώ ο ίδιος ο Ράιφ πέθανε από μια… «κατά λάθος» θανάσιμη δόση βάλιουμ και αλκοόλ, στο Σαν Ντιέγκο…