ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Θέλησαν να βγάλουν μία φωτογραφία με αυτό το κέρινο ομοίωμα. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!

Ακόμη κι αν δεν ανήκετε στη γενιά που είδε το Terminator στον κινηματογράφο, σίγουρα οι γονείς σας θα σας έχουν μυήσει σε αυτό το μύθο του cinema. 

Όταν οι χρεοκοπημένοι Γερμανοί υποδέχονταν τον Ωνάση με ελληνικές σημαίες! Εξασφάλισε χρηματοδότηση και κατασκεύασε 30 γιγαντιαία τάνκερς (βίντεο ντοκουμέντο)


Onassis_germanoi_tanker    Εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η ιστορία κάνει κύκλους, αποτελεί το ιστορικό βίντεο, που δείχνει τους Γερμανούς εργάτες στα ναυπηγεία να υποδέχονται με ελληνικές σημαίες τον Αριστοτέλη Ωνάση. 
    Ήταν η εποχή που βοηθούσε ενεργά να πάρει ξανά μπροστά η μεταπολεμική βιομηχανία, δίνοντάς τους παραγγελία για 30 τάνκερ-μεγαθήρια.
     Μάλιστα αρχικά ο Ωνάσης είχε ζητήσει ένα μόνο τάνκερ, με τους Γερμανούς να απαντούν αρνητικά καθώς υπήρχε έλλειψη ρευστού. 
    Τελικά ο δαιμόνιος Σμυρνιός βρήκε τη λύση του συμβολαίου για 30 τάνκερ και εξασφάλισε τραπεζική χρηματοδότηση, ώστε να δημιουργηθεί ναυπηγείο, που θα κατασκεύαζε τα γιγαντιαία πλοία.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νικήτη (photo)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 7.30 περίπου το πρωί στη Νικήτη, όταν αυτοκίνητο ΙΧ συγκρούστηκε με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο.

Του έσπασαν οι αιμορροΐδες στον αγώνα! (vid)

Ο Λέο Πόνσιο της Ρίβερ Πλέιτ στο ματς με την Μπόκα Ούνιδος έπαθε κάτι απίστευτο
 αφού έσπασαν οι αιμορροΐδες κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων αθλητικών εφημερίδων

Απίστευτη προπαγάνδα απο την εφημερίδα "ΑΥΓΗ":Δημοσκόπηση της Public Issue για την "ΑΥΓΗ της Κυριακής": Μπροστά 28% ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της Public Issue για την "ΑΥΓΗ της Κυριακής": Μπροστά 28% ο ΣΥΡΙΖΑ

Χαοτική διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της «Αυγής της Κυριακής», με το κυβερνών κόμμα να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό.