ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ρε ξεφτιλισμένε! Δεν μπορείς να απαιτείς από την κοινωνία να σταθεί πλάι σου, όταν εσύ χλευάζεις τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι παλεύεις.

Μπορώ να αρχίσω να τρέχω γυμνός μέσα στο πλήθος; Όχι. Θα συλληφθώ για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Και ορθώς θα συλληφθώ, διότι οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τα γεννητικά μου όργανα.

Γιατί ο Οκτώβριος δεν έχει «μ»;

Ο Οκτώβριος δεν έχει «μ», όπως ο «προκάτοχός» του Σεπτέμβριος και οι «διάδοχοί» του Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Πρόκειται για ένα από τα πλέον συνηθισμένα λάθη που στην κυριολεξία «βγάζει μάτι»

"Ραδιοφωνική συνέντευξη του Περιφερειακού Σύμβουλου Χαλκιδικής κ. Στέλιου Βαλιάνου στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για το θέμα της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής."


Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής κ. Στέλιος Βαλιάνος στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαδημητρίου για το θέμα της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής.

"Η κλήρωση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε ντέρμπι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό δεν γίνεται. Κι όμως το έχασε! (video)


Βρισκόμαστε στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου για μια σκηνή άνευ προηγουμένου!

"Απίστευτη προσγείωση μέσα από σύννεφα" (video)

undefined

Ο πιλότος Sandeep Varma, της Qatar Airways, ανέβασε ένα βίντεο που μας παρουσιάζει πώς γίνεται η προσγείωση ενός αεροπλάνου σε μια συννεφιασμένη μέρα.

¨Πάμε σινεμά¨ το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Αρναίας, με 3D κινηματογραφικές προβολές για μικρούς και μεγάλους!

Φωτογραφία του Στέλιος Γεωρ. Ρήγας.

Βόλεϋ:"Ξεκινούν τα κορίτσια του Απόλλων Αρναίας. Πρώτος αντίπαλος ο Παναθλητικός"

Φωτογραφία του Στέλιος Γεωρ. Ρήγας.