ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο υποστηρικτής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εστιατόριο "Μπακατσιάνος" στην εκπομπή "Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα

Η εκπομπή μας ταξιδέψε στην ορεινή Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Αρναία.
Η Χαλκιδική είναι πολύ γνωστή για τις παραλίες της ωστόσο το ίδιο όμορφη είναι και στο εσωτερικό της, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου καλύπτεται από δασώδης εκτάσεις.
Στην καταπράσινη από βελανιδιές λοιπόν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής μόλις 1 χιλιόμετρο από την Αρναία, συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη και Chef του εστιατορίου «Μπακατσιάνος» Δημήτρη Πολύζο.
Ο ίδιος μετά από μια μακρόχρονη περιήγηση και ειδικές σπουδές σε Ανώτερες Σχολές των Βρυξελών επέστρεψε στον τόπο του, αναμιγνύοντας με ταλέντο την ευρωπαϊκή γνώση και εμπειρία του, με τα αγνά υλικά της περιοχής, αναζωογονώντας έτσι τις παραδοσιακές συνταγές της Χαλκιδικής αλλά και γενικότερα της Μακεδονίας. 

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ" (Highlights)


Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 μέσα από την κάμερα του blog.

Αλλαγές και θεσμικές παρεμβάσεις από τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού

Τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η πολιτική της κυβέρνησης στον Αθλητισμό δημοσιοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, εξαγγέλλοντας παράλληλα άμεσες θεσμικές παρεμβάσεις με σκοπό την υλοποίησή της.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "Καθημερινής της Κυριακής", οι πυλώνες αυτοί είναι: