ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

"ΠΑΟΚ και Σαββίδης στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ! Η παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων"

Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται και να υλοποιούνται! Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Κόρη Λοΐζου (ΣΥΡΙΖΑ): «Τα θύματα του Ξηρού να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη»-Τώρα λέει ότι ήταν γλωσσικό ατόπημα και φταίει η ΝΔ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρη ΛοΐζουΕρωτήματα για τη συμμετοχή της Μυρσίνης Λοϊζου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2019 τίθενται από στελέχη της ΝΔ, που θυμίζουν τα όσα προσβλητικά είχε αναφέρει στα social media για τα θύματα της 17Ν, χωρίς να σεβαστεί όσους έχουν πέσει νεκροί από τις σφαίρες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει στο twitter επί λέξει: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», ενώ είχε υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τις άδειες που λαμβάνει από τη φυλακή.

"Μνήμη αειμνήστου Ιερέως Βασιλείου Πραβήτα στην Αρναία" (photo)

Την Κυριακή της Τυρινής, 10η Μαρτίου ε.έ, διάλεξε η Αρναία για να εκφράση την ευγνωμοσύνη της και τα εσώψυχά της ευχαριστήρια για τη διακονία και την ευλογημένη προσφορά στην τοπική Εκκλησία και μάλιστα στην αρχοντική Αρναία του αειμνήστου ιερέως π. Βασιλείου Πραβήτα, που είχε την ευχή και την ευλογία να απολαύση σε ύψιστο βαθμό η Ιερά Μητρόπολις Ιερισσού.