ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Κόρη Λοΐζου (ΣΥΡΙΖΑ): «Τα θύματα του Ξηρού να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη»-Τώρα λέει ότι ήταν γλωσσικό ατόπημα και φταίει η ΝΔ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρη ΛοΐζουΕρωτήματα για τη συμμετοχή της Μυρσίνης Λοϊζου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2019 τίθενται από στελέχη της ΝΔ, που θυμίζουν τα όσα προσβλητικά είχε αναφέρει στα social media για τα θύματα της 17Ν, χωρίς να σεβαστεί όσους έχουν πέσει νεκροί από τις σφαίρες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει στο twitter επί λέξει: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», ενώ είχε υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τις άδειες που λαμβάνει από τη φυλακή.



Στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωναν ότι προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις, όπως σημειώνουν, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Διαφορετικά οφείλουν, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη της Πειραιώς, να εξηγήσουν και πως προτίθενται να αντιδράσουν.


«Γλωσσικό ατόπημα» το tweet μου για την τρομοκρατία

«Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών», γράφει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής», υπογραμμίζει, σε ανάρτησή της στο facebook, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοϊζου.

«Σε κάθε περίπτωση -συνεχίζει- η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.
 twwws

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», καταλήγει η Μ. Λοϊζου.

Eξηγήσεις για τις δηλώσεις Λοΐζου για τα θύματα της 17Ν ζητά η ΝΔ

Δηκτικά σχολιάζουν στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη την υποψηφιότητα της κυρίας Λοΐζου για την Ευρωβουλή το όνομα της οποίας φιγουράρει μεταξύ των 16 πρώτων υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοινώθηκαν μεταξύ τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτη.

Ειδικότερα, τόνιζαν πως τίθενται συγκεκριμένα ερωτήματα για τη συμμετοχή της καθώς θυμίζουν προσβλητικές δηλώσεις που είχε αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα θύματα της 17Ν ενώ είχε υπερασπιστεί και τις άδειες που λάμβανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας Μάλιστα, όπως σημείωναν από την Πειραιώς η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα αν γνώριζαν τις δηλώσεις πριν την επιλέξουν ως υποψήφια Ευρωβουλευτή.

«Αν γνώριζαν, σημαίνει ότι προφανώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Αν δεν γνώριζαν, θα πρέπει να μας πουν αν και πως προτίθενται να αντιδράσουν», επεσήμαιναν χαρακτηριστικά.

Τέλος, προσθέτουν πως για να μην θεωρηθεί ότι πρόκειται για «μεμονωμένο γεγονός» υπάρχει ακόμη ένα tweet με το οποίο υπερασπίζεται τις άδειες του εταίρου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου