ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

"ΠΑΟΚ και Σαββίδης στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ! Η παράδοση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων"

Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται και να υλοποιούνται! Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στηρίζει το ΑΧΕΠΑ και μέσω του PAOK Action και της προσφοράς του Ιβάν Σαββίδη, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο Νοσοκομείο για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων. Εξοπλισμός που θα βοηθήσει σημαντικά πολλούς ανθρώπους ώστε να ξεπεράσουν τα όποια ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν...
Αυτή δεν είναι η πρώτη συμβολή της οικογένειας Σαββίδη προς το Νοσοκομείο καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει προσφέρει σημαντικά, κάνοντας δωρεά στο ΑΧΕΠΑ για να προσληφθούν γιατροί δεδομένου πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στελέχωσης ενώ ενίσχυσε οικονομικά και το Παιδοογκολογικό τμήμα.
Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.
Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα  από τα σημαντικότερα  Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. 
Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.
Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.
https://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου