ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κουμποτής Racing Team στο 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης

Το παρών θα δώσουν το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου, στο εξ’ αναβολής,  8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης οι Κουμποτής- Μαυροματίδης με το Peugeot 106 S16.

Οι συμβουλές της Ντόρτμουντ στους οπαδούς της ενόψει Τούμπας- Ο κίνδυνος επεισοδίων με ΠΑΟΚτσήδες λόγω Άρη

"Οι φίλαθλοι της  Ντόρτμουντ δεν έχουν αδελφοποιηθεί με τους φιλάθλους του Άρη . Μόνο μερικές εκατοντάδες φίλοι της Ντόρτμουντ λόγο των κιτρινόμαυρων χρωμάτων" .

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημαίνει στους οπαδούς της που θα βρεθούν στην Τούμπα για τον αγώνα της Πέμπτης (1/10) με τον ΠΑΟΚ, τι πρέπει να προσέξουν.

Απίστευτο : Αυτή είναι η δύναμη των οπαδών (Video)


Οι φίλαθλοι της τσεχικής ομάδας Ζμπροϊόβκα Μπρνο σε συνεργασία με τον πρώην παίκτη της ομάδας τους Πετρ Σβάνκαρα κατάφεραν φέτος κάτι ξεχωριστό!

Σκουριές: Μήπως κάποιοι είναι Ανάξιοι; (βίντεο)

Μήπως κάποιοι είναι Ανάξιοι;

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ (ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ): "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Για κυβερνητική παραπληροφόρηση στο ζήτημα των Σκουριών και ανακολουθία στο ζήτημα των επενδύσεων έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας με τον υπουργό μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στον αέρα της ραδιοφωνικής συχνότητας του Real Fm. 

Αναβολή στο Περιστέρι-ΑΣ Ευρώπης Πευκοχωρίου για την Α2

Αναβολή στο Περιστέρι-ΑΣ Ευρώπης Πευκοχωρίου για την Α2
Η διεξαγωγή των παγκόσμιων στρατιωτικών αγώνων(1-12/10/2015 στην Νότιο Κορέα) ήταν ο λόγος που η ομοσπονδία μπάσκετ ανέβαλε την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α2 μεταξύ του Περιστεριού και της ΑΣ. Ευρώπης Πευκοχωρίου.
Αναλυτικα η ανακοίνωση