ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"Επετειακές εκδηλώσεις στις Αρναία μας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας από τον τουρκικό ζυγό"



Επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Αρναίας  και της Β. Χαλκιδικής από τον τουρκικό ζυγό. 1912-2012 

Σαββίδης: «Εγώ, ο ΠΑΟΚ και η Πόλη»


Μεγάλη συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων εξηγεί το «δέσιμό» του με τον ΠΑΟΚ και την Πόλη, καθώς και τους λόγους που δεν θα επένδυε σε καμία άλλη ελληνική ομάδα πλην του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στην ρωσική «SportExpress».

Γιαννιώτας: «Το βραβείο σε όλη την ομάδα»

Γιαννιώτας: «Το βραβείο σε όλη την ομάδα» | onsports.gr

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής και στην απονομή του βραβείου του υποστήριξε πως δεν έκανε μόνη η δική του απόδοση τη διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά το πώς έπαιξαν όλοι οι παίκτες του Άρη.

"Το περιοδικό "ΑΡΝΑΙΑ" σε ηλεκτρονική μορφή"



Διαβάστε σε ηλεκτρονική μορφή το τεύχος Ιουλίου-Σεπτεμβρίου του περιοδικού "ΑΡΝΑΙΑ"

Ορίστηκε η ημερομηνία του αγώνα κυπέλλου ΦΟΥΡΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.


Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα 
κυπέλλου Χαλκιδικής 
ΦΟΥΡΚΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

"Εντυπωσιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών (Photos)"



Δείτε μερικές φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών του Hollywood πριν και μετά την απαραίτητη για το ρόλο τους μεταμφίεση. Οι μεταμορφώσεις που ακολουθούν είναι εντυπωσιακές και μετατρέπουν εμφανίσιμους, πασίγνωστους ηθοποιούς σε τέρατα που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει!





"Ορισμός διαιτητών ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"




 28/10/12 
7η αγωνιστική 

ΣΕ ΥΕΝΕΔ... ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ-3 ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εκείνοι που  "κατηγορούσαν" την ΥΕΝΕΔ κάποτε,
 την υπηρετούν τώρα!

Στο Θεσσαλονικιώτικo blog «Tαχάλια»δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα μια ανάρτηση που περιγράφει το σκηνικό εισβολής και επιβολής «άμεσης» και «έγκυρης»  ενημέρωσης, που εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη, από ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο λόγος της ακτιβιστικής τους δράσης, η δήθεν υποκειμενική ενημέρωση, που πρόσφερε το 3οκανάλι της κρατικής τηλεόρασης για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής στις Σκουριές. Διαβάστε το πρώτα. Ακολουθεί σχόλιο του blog.

«Μετά το "ΣΥΡΙΖΑ TV" έφτιαξαν και το "ΣΥΡΙΖΑ FM"!


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ? (Βίντεο)


Με όλες αυτές τις θλιβερές καταστάσεις που ζούμε τους τελευταίους 6 μήνες στον τόπο μας κοντεύουμε να ξεχάσουμε γιατί είναι τόσο σημαντική η εκμετάλλευση των μεταλλοφόρων κοιτασμάτων της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Πέρα από τα προφανή και αναμφισβήτητα οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία, λησμονούμε την αξία και τη σημασία που έχουν τα ίδια τα ορυκτά στην καθημερινότητα μας.

Το βίντεο που δημοσιεύουμε και σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε, παρουσιάζει με πολύ εύληπτο τρόπο πόσο πολύ έχουν συμβάλει τα μέταλλα στην τεχνολογική εξέλιξη αλλά στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κοινωνιών.