ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

"Ο Δικηγόρος Στυλιανός Βαλιάνος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής"


Ο Αρναιώτης Στυλιανός Βαλιάνος θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη. Η πρώτη του δήλωση:

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος"

Πρώτη αγωνιστική για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και καλή τύχη!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Το καρναβάλι "Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο- Θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά του διαιτητή Κομίνη αλλά και των θεσμικών οργάνων εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το καρναβάλι "Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης.

"Απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις περί Σκουριών,μολύνσεων και....... Για να μην τρώει ο κόσμος κουτόχορτο! (Μέρος 5ο)

Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε. Vol. 5

Αγώνες Στίβου "Σίγγεια 2014" με την συμμετοχή των αθλητών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (photos)



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (25 ΑΤΟΜΑ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 16-03-2014 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ.ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΗΤΑΝ 14 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 3 ΧΡΥΣΑ – 7 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 4 ΧΑΛΚΙΝΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ. 

"ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ"


Στη Ρεσπέντζα δημοσιεύτηκε ένα συνοπτικό σχόλιο του Γιώργου Αλεξάτου με τίτλο: "Οταν η αριστερά φτύνει τον εργαζόμενο κόσμο".

"Να δούμε πως θα διαχειριστούμε την επόμενη μέρα στον Άρη"

Ο παλαίμαχος άσος του ΑΡΗ, Γιώργος Ζήνδρος, έκανε λόγο για την εικόνα των «κίτρινων» στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην επόμενη μέρα της ομάδας.
Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο "Αθλητικό Μετρόπολις":
Για την εικόνα του ΑΡΗ: «Μπορώ να πω πως είμαι καλύτερα, με την έννοια πως σταθήκαμε στο ύψος των προσδοκιών για τον ΑΡΗ και βεβαίως το μέλλον είναι δυσοίωνο, έχουμε πολλά να σκεφτούμε πλέον.

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία Γ' Εθνικής μπάσκετ"


21η Αγωνιστική