ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

"Βραζιλία ερχόμαστε!" (photos-video)


Παγκόσμια Ελλαδάρα!

Εντυπωσιακό τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος A-380 (Video)


Τηλεκατευθυνόμενο A-380
Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα τηλεκατευθυνόμενα jet, αλλά ποτέ κάποιο δεν ήταν τόσο πιστό αντίγραφο ενός εμπορικού αεροσκάφους, όπως είναι αυτό το τηλεκατευθυνόμενο A-380 που αποτελεί μινιατούρα του Airbus A380-800 της Singapore Airlines σε κλίμακα 1:15. Έχει μήκος 4,8 μέτρα, εκπέτασμα (άνοιγμα πτερυγίων) 5,3 μέτρα, αρχικό βάρος 70,8 κιλά, χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 10 λίτρα και κατανάλωση 1,2 λίτρα το λεπτό.

ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ!


Όσο και αν σαν λαό μας χαρακτηρίζει η αμνησία, στη ΒΑ Χαλκιδική υπάρχει ένας εξωθεσμικός «οργανισμός» που χάρη στη διγλωσσία και τις αναδιπλώσεις του μας βοηθάει να μην ξεχνούμε ποτέ τι έχει πει και γράψει κατά καιρούς,....

"Μοντέλα" οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νέα σειρά ρούχων της ΠΑΕ (photo)


    Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ στα πρότυπα μεγάλων ποδοσφαιρικών club λανσάρει μια νέα αποκλειστική και ολοκληρωμένη σειρά ρούχων που δημιουργήθηκε για άντρες, γυναίκες και παιδιά. 
    Η casual αυτή σειρά διακρίνεται από ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο σχεδιασμένο με τον διακριτικό τίτλο PFC (PAOK Football Club). 
    Ενώνει το πάθος για την ομάδα με την κομψότητα στις χαλαρές προσωπικές στιγμές καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Τα ρούχα της συλλογής PFC είναι εξαιρετικής ποιότητας με κορυφαία σχεδίαση που διατηρεί αναλλοίωτο το αυθεντικό ύφος και στυλ του ΠΑΟΚ . Η σειρά αποτελείται από φόρμες, ζακέτες, φούτερ με κουκούλα, t-shirt και polo.

Οι Νικς κατέβασαν τις σημαίες της FYROM!

Οι Νικς δεν επέτρεψαν σε 100 θεατές του χθεσινού αγώνα τους με αντίπαλο την Ατλάντα να τοποθετήσουν στις εξέδρες του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν σημαίες της FYROM!
Οι θεατές από την FYROM σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση στην ομάδα της Νέας Υόρκης σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της γειτονικής χώρας. Οι θεατές από την FYROM βρέθηκαν στην έδρα των Νικς για να αποθεώσουν τον Πέρο Άντιτς των Χοκς και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Μαζί τους είχαν σημαίες της χώρας και με το αστέρι της Βεργίνας.