ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έφτιαξαν υλικό που επισκευάζεται μόνο του (Video)

Έφτιαξαν υλικό που επισκευάζεται μόνο του

Ένα υλικό που θυμίζει το ρομπότ T-1000 από την ταινία «Terminator 2» του 1991- αυτό που αυτό-επισκευαζόταν- έφτιαξαν Ισπανοί επιστήμονες.

ΧΡ. ΠΑΧΤΑΣ: "Ανεπίτρεπτη για τη δημοκρατία η δήλωση Καμμένου" - "ΣΤΡΟΦΗ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ: "Θα λιντσάρω πολιτικά τον Πάχτα"

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρ. Πάχτας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα FM 99,5 χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη ενέργεια στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας  τη... συμβουλή  που έδωσε ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" σε πολίτες για λιντσάρισμα εναντίον του.

Ο κ. Πάχτας δήλωσε τα εξής: 
«Έχω κάνει μια ανακοίνωση χθες ως Δήμος Αριστοτέλη και έχω αναφέρει ότι είναι αυτονόητη υποχρέωσή μου να προσφύγω στο φυσικό δικαστή. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, εκβιασμοί, βιαιοπραγίες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους συμπολίτες μας, τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο… Τα ζούμε εδώ και πολύ καιρό. 

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ULIVE"

 «Λουκούμι» ήταν ο σημερινός τηλεοπτικός καυγάς ανάμεσα στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.  Αμφότεροι αναμένεται να καρπωθούν τις «δάφνες» της τηλεμαχίας τους, καθώς αυτοί είναι οι όροι με τους οποίους διεξάγεται η τηλεοπτική δημοκρατία στην Ελλάδα.
   Επίσης, είναι οι ίδιοι όροι που επιβάλλονται σε δημοσιογράφους, θεσμικούς και... ότι άλλο παρελαύνει μπροστά από τις οθόνες μας. Δηλαδή να μπαίνουν στα τηλεοπτικά στούντιο με την ψυχολογία που έμπαιναν κάποτε οι «μονομάχοι» στην αρένα. Με στόχο «ο θάνατος σου, η ζωή μου». 

Απίστευτο και εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει τη διαδικασία της γήρανσης

Διαδικασία της γήρανσηςΤο πέρασμα του χρόνου και τη φυσική διαδικασία της ωρίμανσης και της γήρανσης κατάφερε να χωρέσει μέσα σε ένα αριστούργημα διάρκειας 5 λεπτών ο Αμερικανός κινηματογραφιστής Anthony Cerniello. Δείτε την μικρή «Danielle» καθώς μεγαλώνει, ενηλικιώνεται και γερνά μπροστά στα μάτια σας χωρίς να το καταλάβετε.
Ο Cerniello χρησιμοποίησε φωτογραφίες μελών μιας οικογένειας από διαφορετικές γενιές που φωτογραφήθηκαν σε παρόμοιες συνθήκες και τις ένωσε με ψηφιακό τρόπο δημιουργώντας ένα εκπληκτικό time-lapse video.
Όπως τόνισε ο ίδιος: «Η ιδέα ήταν να απεικονιστεί κάτι που συμβαίνει και δεν το βλέπεις αλλά το νιώθεις, όπως η γήρανση».

Εμπιστεύεστε τα μάτια σας; (Video)

Εμπιστεύεστε τα μάτια σας;

Πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό; Δείτε μια σειρά από οφθαλμαπάτες που θα σας εκπλήξουν.

"Ορισμός διαιτητών Ν.Πλαγίων-ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


 29/09/13 

3η Αγωνιστική