ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:"Αποτελέσματα φιλικών μέχρι και της 12 Αυγούστου"


Τα μέχρι τώρα φιλικά των ομάδων της Χαλκιδικής

"Η Μεικτής Χορωδίας Αρναίας στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα"


Εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα, με τη συμμετοχή της Μεικτής Χορωδίας Αρναίας, υπό την Διεύθυνση του Βασίλη Κοκκαλιάρη.
Πέμπτη 18 Αυγούστου ώρα 21:00

"Μεγάλη κίνηση από Ιβάν Σαββίδη! Ενισχύει οικονομικά την Κορακάκη!"

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOKvoice θα στηρίξει οικονομικά την Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.

"Ο Αριστοτέλης μέσα από το δίτομο έργο του Θανάση Μπαντέ. Παρουσίαση του βιβλίου σε παραλιακό πεζόδρομο της Ιερισσού"

Κοινωνοί της Αριστοτελικής σκέψης σχετικά με την Ιδανική Πόλη και την Γέννηση της Πολιτικής Επιστήμης έγιναν χθες όσοι παραβρέθηκαν  στη ξεχωριστή βραδιά της παρουσίασης του ομότιτλου δίτομου έργου του Θανάση Μπαντέ, στον παραλιακό πεζόδρομο της Ιερισσού, στον παραδοσιακό Μύλο.

"Πάει να κάνει το ΜΠΑΜ με μεταγραφεί βόμβα ο Πανιώνιος!" (video)

Σε προφορική συμφωνία με τον Νταβίντ Ν' Γκογκ έχει έρθει ο Πανιώνιος κι όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το... μπαμ του καλοκαιριού για τους Νεοσμυρνιώτες και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Άρης: "Εγκρίθηκε η συμμετοχή του στην Football League"


Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτά τα απαραίτητα έγγραφα και το παράβολο που κατέθεσε ο Άρης και οι «Κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται πλέον και... επίσημα για την Football League.

"Σε τεντωμένο σχοινί ο Ηρακλής.Περιθώριο να βρει χρήματα μέχρι την Τρίτη, αλλιώς... διάλυση"

Ο Νίκος Καγιούλης συγκρότησε μια ομάδα σωτηρίας για τον Ηρακλή, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πρέπει μέχρι την Τρίτη ο Ημίθεος να πληρώσει 175.000 ευρώ στην Εφορία.