ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Κινέζικος πολλαπλασιασμός!"




perierga.gr - Μάθημα Μαθηματικών: Ο "μαγικός" πολλαπλασιασμός!
Αυτά που ξέρετε περί μαθηματικών και πολλαπλασιασμού καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε! Ειδικά όσοι δυσκολεύεστε με την προπαίδεια και μπερδεύεστε με τα κρατούμενα, τώρα υπάρχει η λύση -και μάλιστα κινέζικη- που θα σας κάνει με μιας… μαθηματική διάνοια (το λιγότερο!). Γιατί μπορεί ο κινέζικος πολλαπλασιασμός να είναι ολίγον βαρετός και χρονοβόρος, όμως έχει τη μαγεία του, καθώς αναδεικνύει και τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες του καθενός στο σχέδιο! Για να ενισχύσετε, λοιπόν, τη φιλομάθειά σας δεν έχετε παρά να δείτε το ακόλουθο βίντεο… Μετά εσείς θα αποφασίσετε ποια… μαθηματικά προτιμάτε! (Πάντως, το κομπιουτεράκι -νομίζω- είναι το καλύτερο!!!)…

"Μιχάλης Χατζηγιάννης "Μία από τα ίδια" video clip"


Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο "Μία από τα ίδια" από το τελευταίο cd του με τίτλο "Το καλύτερο ψέμα" που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010.

"ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΟ ΓΟΜΑΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ"

Η περιουσία ενός βιοπαλαιστή στις φλόγες...
"Μπράβο" στους... αγωνιστές και τις... αγωνίστριες της "οικολογίας"

Το βίντεο, που φέρνουμε στη δημοσιότητα, δείχνει το πώς μετατράπηκε... σε λαμπάδα, το λεωφορείο μεταφοράς εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στο Γομάτι, από ομάδα αγνώστων, που επέστρεφε από την "ειρηνική" κινητοποίηση των Σκουριών, στις 5 Αυγούστου. 

"Γνωστοί-άγνωστοι" για να είμαστε πιο ακριβείς, καθώς ενώ ήταν πολλοί που είδαν τη σκηνή του βανδαλισμού του λεωφορείου με πέτρες, ρόπαλα και καδρόνια και του εμπρησμού του με βόμβες μολότοφ, απειλήθηκαν για τη ζωή τους από τους προστάτες της "οικολογίας" και εξαιτίας αυτού του λόγου κρατούν το στόμα τους κλειστό.

"Για νέος Μητροπολίτης Ιερισσού προορίζεται ο π. Θεόκλητος Αθανασόπουλος! "


Επιβεβαίωση kalimera-arkadia.gr – Για νέος Μητροπολίτης Ιερισσού προορίζεται ο π. Θεόκλητος Αθανασόπουλος!
 Για την Μητρόπολη Ιερισσού, έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του αρχιμανδρίτη Θεόκλητου Αθανασόπουλου, πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας. 

"Ορισμός διαιτητών Ορμύλιας-ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


Ορισμός διαιτητών Α' Κατηγορίας



 23/09/12 
2η αγωνιστική 

"Τα 8 ζευγάρια του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Χ"


Έγινε η κλήρωση για την τρίτη φάση του κυπέλλου 
της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.Τα ζευγάρια είναι....