ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χαριστέας: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει στους ταλαντούχους Ελληνες »


Χαριστέας: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει στους ταλαντούχους Ελληνες» | onsports.gr
Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Αγγελος Χαριστέας για τον ΠΑΟΚ και τα δουλειά που κάνει με τους Ελληνες παίκτες σε αντιδιαστολή με τις υπόλοιπες ομάδες.

"Αποφάσεις 4ης Συνεδρίας της Ιεραρχίας"

12

Συνήλθε σήμερα Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012, σε τέταρτη τακτική Συνεδρία η Ιερά Συνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

VIDEO: Το Μεγάλο Μήνυμα του νέου Μητροπολίτη Ιερισσού Θεοκλήτου


Ιεράρχες και πιστοί παρέστησαν στο Καθολικό της Μονής Πετράκη όπου το μεσημέρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου, ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητος έδωσε, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, το Μεγάλο Μήνυμα.
Το Amen.gr σας παρουσιάζει το video της διαδικτυακής τηλεόρασης Intv.gr, με το Μεγάλο Μήνυμα του εψηφισμένου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεοκλήτου.

Στιγμές από την εκλογή των νέων Μητροπολιτών Νικοπόλεως και Ιερισσού (ΦΩΤΟ)


Συγκίνηση, χαμόγελα, συγχαρητήριες ευχές, ασπασμοί ήταν μερικές από τις εικόνες που κυριάρχησαν μετά την εκλογή των δύο νέων Μητροπολιτών Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου και Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεοκλήτου.

Το Καθολικό της Μονής Πετράκη γέμισε ασφυκτικά από Ιεράρχες, κληρικούς και πλήθος πιστών για να ακούσουν, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, τους δύο νέους εψηφισμένους Μητροπολίτες να δίνουν το Μεγάλο Μήνυμα.

"Πια είναι Μητρόπολη Ιερισσού"



 
Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου έχει έδρα την Αρναία Χαλκιδικής. Η Μητρόπολη χηρεύει από τις 16 Σεπτεμβρίου 2012, οπότε κοιμήθηκε ο Μητροπολίτης Νικόδημος Αναγνώστου.

" Το βιογραφικό του νέου Μητροπολίτου Ιερισσού Θεοκλήτου"


Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος, κατά κόσμον Παναγιώτης Αθανασόπουλος, του Γρηγορίου και της Αδαμαντίας, εγεννήθη εις Τρίπολιν Αρκαδίας τη 13ῃ Νοεμβρίου 1955.

"Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα:Μητροπολίτης Ιερισσού ο Θεόκλητος"



Χαράς ευαγγέλια για την Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, την Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας αλλά και ολόκληρη την Εκκλησία της Ελλάδος!

"Νέος Μητροπολίτης Ιερισσού ο Αρχιμ.Θεόκλητος Αθανασόπουλος"


Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μαντινείας Θεόκλητος Αθανασόπουλος, εκλέχθηκε από την Ιερά Σύνοδο, νέος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους Αρδαμερίου και Αρναίας. 

«Δεν με γουστάρουν στον Άρη»


Ο Αγγελος Χαριστέας παραδέχτηκε πως ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αρη, όμως, αποκάλυψε πως στάθηκαν εμπόδιο κάποιοι άνθρωποι που είναι τώρα στην ομάδα
 και δεν τον γουστάρουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα στην εφημερίδα Metrosport