ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χαριστέας: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει στους ταλαντούχους Ελληνες »


Χαριστέας: «Ο ΠΑΟΚ επενδύει στους ταλαντούχους Ελληνες» | onsports.gr
Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Αγγελος Χαριστέας για τον ΠΑΟΚ και τα δουλειά που κάνει με τους Ελληνες παίκτες σε αντιδιαστολή με τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε δηλώσεις του στο «Metrospor» ο Ελληνας επιθετικός αναφέρθηκε επίσης στην παλιά του ομάδα, τον Αρη και είπε πως πρέπει κι αυτός να επενδύσει περισσότερο σε ταλαντούχους Ελληνες παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και σ τη… μόδα των ελληνικών ομάδων να αφήνουν τους καλούς παίκτες στο εξωτερικό, χαρακτηρίζοντάς την πολύ άσχημο φαινόμενο.
Aναλυτικά ο Χαριστέας είπε:
Μια που είπες προηγουμένως για ΠΑΟΚ, τέθηκε θέμα να προπονείσαι με τον ΠΑΟΚ; Σου έγινε κάποια τέτοια πρόταση;
«Δεν έγινε ποτέ αυτό. Δεν ισχύει όπως ειπώθηκε και γράφτηκε ίσως. Αν μου έκανε οποιαδήποτε πρόταση ο ΠΑΟΚ, δεν θα το μάθαινε κανείς. Απλώς πιστεύω ότι ήθελαν να ιντριγκάρουν... Να κράζει ο κόσμος περισσότερο τον Χαριστέα».
Προπονήθηκες μόνο μία φορά, όμως έχεις δει φαντάζομαι και τον Άρη σε κάποια παιχνίδια. Έχεις άποψη;
«Η ομάδα είναι δεδομένο ότι θέλει πολλή δουλειά. Λόγω της κρίσης, κάποιοι παίκτες βρέθηκαν στο επίκεντρο και έχουν απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ευτύχημα κατά την γνώμη μου είναι ότι ο Άρης διαθέτει τρεις πολύ καλούς ξένους. Είναι λίγοι και καλοί που λέμε. Έχει και κάποιους Έλληνες ταλαντούχους, τους οποίους πρέπει να «κλειδώσει» για να μην τους χάσει τσάμπα. Ο Άρης πρέπει να επενδύσει σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα βλέπω ότι λειτουργεί πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Παράγει παίκτες και τους πουλάει. Χαμένος βγαίνει δηλαδή; Να το κάνει και ο Άρης. Χρειάζεται όμως πολύ δουλειά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ότι είναι υπάρχει κριτική για τα παιδιά αυτά. Ακόμη και για ορισμένους παίκτες που είναι από πέρυσι στην ομάδα. Παίζουν απλήρωτα τα παιδιά και τα ακούνε κιόλας μερικές φορές».
Ναι, όμως φέτος είναι μία άλλη διοίκηση με άλλους ανθρώπους και ίσως άλλο σκεπτικό.
«Το πρόβλημα είναι όμως ίδιο. Στην Ελλάδα τελευταία έχει γίνει μόδα για όλες σχεδόν τις ομάδες να μην κρατούν καλές σχέσεις με παίκτες που φεύγουν. Μόνο ο Ολυμπιακός και οΠΑΟΚ ξεχωρίζουν σε αυτό και τιμούν ποδοσφαιριστές. Ίσως τελευταία και η ΑΕΚ. Το τελευταίο παράδειγμα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που και χρήματα έφερε στην ομάδα και διαπρέπει στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως είναι εξαίρεση. Είναι πολύ άσχημο αυτό το φαινόμενο. Όμως ειδικά στον Άρη το κακό παραγίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που φεύγουν, θα φύγουν με κατάρες και δεν θα πούνε μετά καλές κουβέντες για την ομάδα. Το χειρότερο όμως είναι ότι ακόμη και άνθρωποι που λατρεύουν τον Άρη, όταν μπαίνουν στα γραφεία και γίνονται διοίκηση, αλλάζουν εντελώς. Όμως δεν το παραδέχονται ποτέ. Τουλάχιστον να έχουν το σθένος και να λένε ότι «είμαστε εγωιστές». Οι πράξεις το δείχνουν...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου