ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η ποδοσφαιρική ελίτ του 2013! (videos)

Η ποδοσφαιρική ελίτ του 2013! (photos+videos) | onsports.gr
 Βίντεο με τους 100 κορυφαίους 
ποδοσφαιριστές της χρονιάς

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ... ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Κάτι δεν πάει καλά με τους «κατοίκους Ιερισσού», όπως τους αναφέρει συνεχώς η Αυγή…

Στους ομίλους του Europa League απευθείας ο Κυπελλούχος Ελλάδος από το 2015

Μέχρι τώρα στους ομίλους του Europa League προκρίνονταν οι δέκα ομάδες που έχαναν στα πλέι οφ του Champions League, οι 31 ομάδες που εξασφάλιζαν το εισιτήριο από τα πλέι οφ του Europa League, o τροπαιούχος της διοργάνωσης και οι Κυπελλούχοι των χωρών που βρίσκονται στις έξι πρώτες θέσεις στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της ισχυροποίησης της διοργάνωσης αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα αυτό και να δώσει δικαίωμα για απευθείας πρόκριση στους ομίλους, σε μία ομάδα από τις πρώτες 12 χώρες στην κατάταξη της OYEΦΑ. Στην αρχή υπήρχε ως σκέψη, που μάλιστα είχε ανακοινωθεί και στο προηγούμενο workshop που έγινε στις 5-6 του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Νιόν με τη συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.

Απόλλων Αρναίας Ποδόσφαιρο - Δεκαετίες 1980 & 1990 (video)


Ένα σύντομο πέρασμα από αγώνες ποδοσφαίρου του Απόλλωνα της Αρναίας τις δεκαετίες 1980 και 1990. (αρχείο Χριστόφορου Κύρου) φυσικά σε ξερά γήπεδα. Θα δούμε φάσεις , γκολ και μέρος συνεντεύξεων από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Απόλλωνα. Θα θυμηθούμε με νοσταλγία παλιές επιτυχίες και θα συγκινηθούμε βλέποντας  πρόσωπα που λείπουν από κοντά μας.