ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"Κάτοικος… Χαριλάου ο Πουλίδο"

Κάτοικος… Χαριλάο ο Πουλίδο

Παίκτης του Άρη είναι από την Παρασκευή (27/7) ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «κίτρινους» και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

"Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς"

Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς

Ο Ντάριο Κρέσιτς ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ σε έκτακτη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

"Πάει Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαλεζάς!"

Πάει Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαλεζάς!

Την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Γερμανούς για τη διαπραγμάτευση.

"Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί χαζή την Παπαχρήστου!"

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί χαζή την Παπαχρήστου!

Ως μια... χαζή νέα κοπέλα που ενστερνίζεται, όπως πολλές χαζές νέες κοπέλες και αγόρια, ρατσιστικές και εθνικιστικές μαλ..., χαρακτηρίζει την Βούλα Παπαχρήστου, με μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

"ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ"


H χωματερή σε απόσταση αναπνοής...,
από το "μνημείο του αγώνα"!

Οι εικόνες και τα σχόλια που κατέγραψε αναγνώστης της Ρεσπέντζα από τον παράπλευρο αγροτικό δρόμο της επαρχιακής μας οδού, που οδηγεί από την Ιερισσό στο Γομάτι και το αντίστροφο, δεν τιμούν κανένα πολίτη του Δήμου μας. 

Το λέμε αυτό γιατί όλοι έχουμε ευθύνη και για αυτό το κατάντημα της κοινωνίας μας, που δεν έμαθε ποτέ να διαχειρίζεται σωστά τα σκουπίδια της και τα αφήνει όπου βρει...

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι, σ’ ένα σημείο από την άλλη πλευρά του δρόμου και πολύ πιο κοντά στην Ιερισσό, δημιουργείται μία νέα χωματερή, όπου στα 50 μόλις μέτρα, δεσπόζουν 2 ξεθωριασμένες μαύρες σημαίες και το γνωστό πανό που γράφει σε λευκό φόντο: