ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς"

Ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς

Ο Ντάριο Κρέσιτς ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ σε έκτακτη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός (τρεις βδομάδες μόνο) από τότε που ο Ντάριο Κρέσιτς σε τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη, όταν η ομάδα βρισκόταν στην Ολλανδία, έδειχνε πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση που βίωνε φέτος στον ΠΑΟΚ. Γρήγορα, όμως, τα δεδομένα, άλλαξαν και σήμερα ο 28χρονος τερματοφύλακας έφθασε στο σημείο να χαρίσει δεδουλευμένα για να μείνει ελεύθερος.
Πώς εξηγείται αυτή η αλλαγή στάσης; Η αλήθεια είναι ότι από πέρσι, όταν διαπίστωσε ότι δεν θα είναι δεδομένα το Νο1 της ομάδας, η πλευρά του Κροάτη τερματοφύλακα είχε ξεκινήσει μία διαδικασία να ψάξει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Το ψάξιμο σταμάτησε όταν ο Μπόλονι έφυγε και τα δεδομένα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας άλλαξαν. Ήταν η περίοδος που ο Κρέσιτς με δημόσιες τοποθετήσεις του εμφανιζόταν διψασμένος να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και να προσφέρει όλα όσα δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.
Οι πρώτες μέρες παρουσίας του Δώνη στην ομάδα του δημιούργησαν την αίσθηση ότι φέτος θα άρχιζε τη σεζόν ως βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Στην πορεία, όμως, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε τη διάθεσή του να μοιράσει το χρόνο και μάλιστα, όπως φάνηκε στον αγώνα με την Αϊντχόβεν, να δίνει προβάδισμα ενδεκάδας στον Γλύκο. Το γεγονός αυτό έκανε τον Κρέσιτς να αναθεωρήσει τις σκέψεις του και να αρχίσει και πάλι το ψάξιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως ακόμη από την πλευρά του, τις τελευταίες ώρες προέκυψε μία πολύ καλή οικονομικά πρόταση που τον οδήγησε να ζητήσει λύση συμβολαίου χαρίζοντας δεδουλεμένα στον ΠΑΟΚ. Αυτη την εντύπωση, άλλωστε, άφησε και στις επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Η οριστική εξέλιξη του θέματος δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και μέσα στο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου