ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

"Super League: 9η Μέρα Αποτελέσματα & Βαθμολογία"


9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Αποτελέσματα Μπάσκετ Χαλκιδικής"(3η αγωνιστική)




3/11

"Είπαμε, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται αλλά στα…χαμένα υπάρχει και ένα όριο"


Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ επιθετικός της Maccabi Yaffo έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της ομάδας του, Hapoel Katamon, να κερδίσει και να τον υγνωμονεί.
Το όνομα αυτού, Μοσέ Μπιτόν.
Ο ίδιος θα πρέπει να περάσει πολλές ώρες εσωτερικής σκέψης και περισυλλογής και να σκεφτεί αν θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται ή αν θα πρέπει να αλλάξει καριέρα.
Ο Μοσέ Μπιτόν κάνει το δύσκολο, αλλά τα κάνει μούσκεμα στο εύκολο (πιο εύκολο δεν γίνεται).
Δείτε το video και θα καταλάβεται:

Το νοκ-άουτ του μονόχειρα!


Ο Nick Newell, ο μαχητής με το ένα χέρι, αποτελειώνει τον αντίπαλο με γονατιά...Ο Nick Newell γεννήθηκε με ένα χέρι, αυτό δεν φάνηκε ωστόσο να τον επηρεάζει στην καριέρα του στο ΜΜΑ (Mixed martial arts)! 
Ο ατρόμητος μονόχειρας ήθελε να γίνει μαχητής, και τελικά έγινε. Όσο για τον φουκαρά τον αντίπαλό του, David Mays, παρά τα... δυο του χέρια δεν μπόρεσε να ανταπεξέρθει στο ρινγκ. 
Εκπληκτικό πράγματι...

Ρόσμπεργκ: «Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά» (video)

Ρόσμπεργκ: «Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά» (video) | onsports.gr

Οι Νίκο Ρόσμπεργκ και Ναρέιν Καρθικέγιαν γλύτωσαν τα χειρότερα από το σοβαρό ατύχημα που είχαν στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι και αυτό είναι που μετράει, σύμφωνα με τον Γερμανό πιλότο της Mercedes.

"Ο Κίμι Ραϊκόνεν πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, μετά την επιστροφή του στη Formula1 "


 F1: «Πάγωσε» το Άμπου Ντάμπι ο «Iceman»! | onsports.gr
Στο πρώτο σκαλί του βάθρου έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια ανέβηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, με τον Φερνάντο Αλόνσο να πλασάρεται στη δεύτερη θέση, ......

Η κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (Βίντεο)

Μηνύματα "ελπίδας" και "αισιοδοξίας" έστειλε από τη Θράκη η κ. Ιγγλέζη,
προς τους εργαζόμενους των μεταλλείων

Τη ματαίωση της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική προανήγγειλε από το Πέραμα της Αλεξανδρούπολης, η βουλευτής μας Κατερίνα Ιγγλέζη. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με εκπροσώπους του αντιμεταλλευτικού μπλόκ της περιοχής μας, έδωσαν το παρόν στην κινητοποίηση που έγινε χθες κατά της εξόρυξης χρυσού στον Έβρο και υποσχέθηκε, «ότι μόλις γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ακυρώσει όλες τις τριτοκοσμικές επενδύσεις που αφορούν την εξόρυξη χρυσού». 

Επενδύσεις οι οποίες όπως είπε «καταστρέφουν το περιβάλλον, δεν έχουν τη συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας και δεν προσφέρουν τίποτα στο ελληνικό δημόσιο».