ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η ιστορική νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό με 6-0 (VIDEO)

Η διάψευση των φημών περί άφιξής του στην Ελλάδα για την αγορά του Ηρακλή, από τον ίδιο τον Ιρανό υποψήφιο επενδυτή Χουσεϊν Χενταγιάτι, σαφώς και χάλασε το πρωτοχρονιάτικο κλίμα στις τάξεις του «γηραιού» οι φίλοι του οποίου ονειρεύονταν ενδεχομένως μια καλύτερη νέα χρονιά.

Οι Χορωδίες του Δήμου Αριστοτέλη σας ψάλουν τα Κάλαντα (video)


Οι Χορωδίες του Δήμου Αριστοτέλη: Αρναίας, Στανού, Παλαιοχωρίου, Στρατωνίου, Μ. Παναγίας, ΚΑΠΗ Αρναίας, Νέων Στανού και Παιδική Δήμου Αριστοτέλη, ψάλουν τα Κάλαντα

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» ΓΙΑ ΤΟ 2013

Τα φετινά βραβεία είναι πολλά περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά...

Φίλαθλος έβαλε καλάθι από το κέντρο και κέρδισε 100.000 ευρώ! (video)

Η ομάδα των γηγενών νίκησε αυτή των ξένων με 130-117 στο γαλλικό All Star Game αλλά την παράσταση έκλεψε ένας φίλαθλος, ο οποίος ευστοχώντας σε τρίποντο από το κέντρο κέρδισε 100.000 ευρώ!
Ο 27χρονος άνδρας πνίγηκε στις αγκαλιές όλων των παικτών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο σαν να είχε πετύχει νικητήριο καλάθι η ομάδα τους.
Ο Τράβις Λέσλι της Βιλερμπάν κέρδισε στο διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ για τρίτη σερί σεζόν ο Ξαβιέ Κοροσίν της Ναντέρ ήταν νικητής στα τρίποντα. Ο Άντριου Αλμπισί της Παρί Λεβαλουά κυριάρχησε στο διαγωνισμό δεξιοτήτων. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό της Λιμόζ με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ.