ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Οι Παλαιστίνιοι το "ευχαριστώ", η ΟΥΕΦΑ την "καμπάνα"! (video)


Το Lajee Centre, ένα κέντρο παιδιών από την Παλαιστίνη, που ζουν στον προσφυγικό καταυλισμό της Βηθλεέμ, μέσα από βίντεο που δημιούργησαν, ευχαρίστησαν τους οπαδούς της Σέλτικ για τη συμπαράστασή τους.

Ιερισσού: ''Το σπίτι να γίνει και πάλι κρυφό σχολειό''

Ν. Ρόδα | Χρήστος Καναρόπουλος

Τα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής κατέχουν ως πολύτιμο θησαυρό την θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Σκουπιώτισσας, που οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία έφεραν μαζί τους μετά τον ξεριζωμό τους απ' τα ευλογημένα χώματα της Ιωνίας.
Και για φέτος ο Ιερός Ναός της Κωμοπόλης, σήμερα 23η Αυγούστου τ.ε., ημέρα Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με λαμπρότητα γιόρτασε και τίμησε το ιερό του Παλλάδιο, με κοσμοσυρροή πιστών στη χάρη Της, που η προσέλευσή τους ομολογουμένως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

"Διεξαγωγή φιλικού μεταξύ του Αετού Βαρβάρας και του Απόλλων Αρναίας"


Συνεχίζετε η προετοιμασία των ομάδων της Χαλκιδικής εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

"Ντέρμπι στη Λίγκα, 8-8 στην ψηφοφορία!"


Σε απόλυτο ντέρμπι εξελίχθηκε το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, καθώς στην ψηφοφορία για το αν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου οι ψήφοι ήταν 8-8! Λευκό ψήφισε η ΕΠΟ, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός!

Ο κύβος ερρίφθη από την εγκληματική: Γκιρτζίκης... τέλος!


Αποσύρεται η στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη για την προεδρία της ΕΠΟ και αναζητείται… νέος αναλώσιμος για να αντιμετωπίσει τον Βαγγέλη Γραμμένο!

Οι πρώτες δηλώσεις του Στ. Σαρηγιαννίδη μετά την γενική συνέλευση την Ε.Π.Σ.Χ.: "Πρέπει να τιμήσουμε την ψήφο των σωματείων"(vid)


Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ο Στ.Σαρηγιαννίδης έδωσε συνέντευξη στο "pamebala.gr" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρόπουλο. 

"Η Χαλκιδική πρωτοστατεί στην προσπάθεια ανατροπής του Γιώργου Γκιρτζίκη"

Τα 57 από τα 63 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Αργύρη Βούλγαρη στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και την «έριξαν» και τυπικά! Προκηρύσσονται άμεσα εκλογές, προκαλώντας νέο ισχυρό πλήγμα για τον Γιώργο Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ, ο οποίος στην πρόσφατη συνάντηση στο "Μακεδονία Παλλάς" είδε τις 29 από τις 55 Ενώσεις να στηρίζουν Γραμμένο.

"Άδειασμα" της FIFA στην ΕΠΟ για τη διαιτησία!

Η FIFA ζητάει από την ΕΠΟ συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, παρουσία και όλων των ομάδων της Super League προκειμένου να συζητήσουν για τη διαιτησία.

"Γιατί ενοχλεί κάποιους τόσο πολύ ο «προφήτης» του Αρκά;"

Το ότι η πένα του Αρκά είναι καυστική μάλλον δεν περιμένατε από εμάς για να το μάθετε. Στον «προφήτη» του, όμως, στην κυριολεξία τσακίζει κόκκαλα.