ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

"Ντέρμπι στη Λίγκα, 8-8 στην ψηφοφορία!"


Σε απόλυτο ντέρμπι εξελίχθηκε το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, καθώς στην ψηφοφορία για το αν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου οι ψήφοι ήταν 8-8! Λευκό ψήφισε η ΕΠΟ, αποχώρησε ο Παναθηναϊκός!


Οι συσχετισμοί στην Σούπερ Λίγκα έχουν αλλάξει και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Στο αίτημα των ομάδων της «συμμαχίας» για την διεξαγωγή εκλογών για τον νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με ψήφους 8-8, κάτι που αποδεικνύει πως πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες!



Το αίτημα προήλθε από τις ομάδες της συμμαχίας και υπέρ της εκλογής προέδρου στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας ήταν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Βέροια. 
Οι ομάδες που ψήφισαν κατά της εκλογής προέδρου στο σημερινό Δ.Σ ήταν ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα και η Λάρισα, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ! 

Για να «περάσει» το αίτημα και να διεξαχθούν εκλογές απαιτούνταν βάσει καταστατικού εννέα ψήφοι και την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει νέο Δ.Σ για το θέμα του προέδρου της Λίγκας, ενώ έγιναν και τα... αποκαλυπτήρια της επιστολής της FIFA στην ΕΠΟ. 

Αποχώρησε και επέστρεψε ο ΠΑΟ από την συνεδρίαση 

Μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας και την ένταση που δημιουργήθηκε και οδήγησε σε διάφορα... πηγαδάκια, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού αποχώρησαν προσωρινά από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν. 

Επίθεση Κούγια στον Στράτο και... πρόεδρος εκ των ιδιοκτητών

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν στιγμές έντασης με τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον παραιτηθέντα πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Στράτο για λόγους που ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει και να προτείνει στα μέλη του συνεταιρισμού ο νέος πρόεδρος της Λίγκας να είναι ένας εκ των ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. 

Η στάση του Σπανού

Εντύπωση προκάλεσε, πάντως, η στάση του Γιώργου Σπανού στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου παρουσιαζόταν ως ένας εκ των επαναστατών και ήταν μέλος της ομάδας των 12 «μικρών» που... απειλούσαν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα ζητώντας αλλαγές. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, όμως, φανέρωσε αλλαγή πλεύσης και είναι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στα... πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν στη Λίγκα.
Δείτε φωτογραφίες από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας

http://www.sdna.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου