ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ποια είναι η αξία του ορυκτού μας πλούτου;



Πολύς ο λόγος για τον ορυκτό μας πλούτο και την ενδεχόμενη συνδρομή του στην αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.  Και αναμενόμενη η προσπάθεια αποτίμησής του σε αριθμούς από όλους σχεδόν, εμπλεκόμενους και μη. Πολλοί, μάλιστα, προχωρούν σε ρηξικέλευθες προτάσεις προς τους κρατούντες: Εξορύξτε, πουλήστε, αποπληρώστε, τελειώσατε!    Ας επιτραπούν ορισμένα σχόλια, με όσο πιο απλά λόγια γίνεται:

Μαθητής που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών έγινε Διάκονος - Δέκα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα μιλά για την ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθητής που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών έγινε Διάκονος - Δέκα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα μιλά για την ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Δέκα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής σε 21 αγγελούδια που επέστρεφαν στο σπίτι τους με λεωφορείο μετά από εκδρομή, ο Μακάριος αποφάσισε ευχαριστήσει τον Θεό για την διάσωση του αφιερώνοντας τον εαυτό του στην Εκκλησία και τον μοναχισμό.
Ο 27χρονος Μακάριος, μίλησε στην εκπομπή "Μίλα" για τη ζωή του, την απόφασή του να αφιερωθεί στο θεό και τόνισε πως όσο κι αν περάσει ο καιρός η «πληγή» στην καρδιά του θα είναι ανοικτή.

Οι σημαίες των κρατών φτιαγμένες από τα εθνικά φαγητά τους! (photo)

Οι σημαίες των κρατών φτιαγμένες από τα εθνικά φαγητά τους! (φωτογραφίες)

Μια διαφημιστική εταιρία στην Αυστραλία  (WHYBIN\TBWA) έφτιαξε τις σημαίες των κρατών με βάση τα συνηθισμένα φαγητά της κάθε χώρας για το  Sydney International Food Festival

Ψάχνεται στην Ευρώπη η Καβάλα

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις, στην Καβάλα έχουν βάλει στο... μάτι παίκτες από Βραζιλία και Κροατία για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

"Κλείδωσε" η συμμετοχή του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος

Τα 5.000 ευρώ που απαιτούνταν βρέθηκαν, καταβλήθηκαν από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο λογαριασμό της ΕΠΟ για να πληρωθεί το σχετικό παράβολο κι έτσι οι «κίτρινοι» θα συμμετάσχουν κανονικά στο θεσμό του κυπέλλου της νέας σεζόν.

Ο "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΙΣ... #SKOURIES!!!

Ασφαλής προορισμός οι... #skouries για πολιτικό καπέλωμα!
Το ότι οι... #Skouries έχουν αναχθεί σε «Μέκκα» των επαγγελματιών του πολιτικού ακτιβισμού δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα...