ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο Πύρρος Δήμας στο συγκρότημα "Kargas apartments" στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.


Τον 4 φορές Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρο Δήμα, φιλοξένησε το συγκρότημα Kargas apartments στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

"Παρουσιάστηκε στη Λάρισα ο Αναστασιάδης: Μόνο ο Κούγιας μπορεί να με διώξει"

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη, ως νέου προπονητή της ΑΕΛ.

Γκάλης vs Τζόρνταν! (vid)

Τον Νοέμβριο του 1983, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε έρθει στην Ελλάδα. Ως φοιτητής ακόμα στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, επισκέφτηκε τη χώρα μας μετά από πρόσκληση της ΕΟΚ για δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας.

"Ξεκινά η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας"



Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ξεκινά η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας με προϋπολογισμό 4.300.000 ευρώ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΕΦΕΤ για το ελαιόλαδο του Lidl. Δείτε το έγγραφο.

Τι σχέση έχει το ελαιόλαδο ΑΡΧΑΙΚΑ του LIDL, με το ΜΕΣΤΟ που απέσυρε ο ΕΦΕΤ;


Η μόνη διαφορά η ταμπέλα...

"Και όμως η ΔΕΗ πουλιέται και μάλιστα κομματάκια"

Του Χάρη Φλουδόπουλου
Παρότι ο εφαρμοστικός νόμος και οι τροπολογίες που ρυθμίζουν τις ενεργειακές υποχρεώσεις και τις αλλαγές στην αγορά ηλεκτρισμού δεν έκαναν ευθεία μνεία στο φλέγον ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων, η απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ, όπως έγινε γνωστή από το δημοσιευμένο ΦΕΚ, φέρνει τα πάνω κάτω αφού πλέον και με τη βούλα της κυβέρνησης, ανοίγει ο δρόμος για πώληση κομματιών της ΔΕΗ.

"Ποιοι ήταν οι Τσάμηδες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς στην κατοχή για να εξοντώσουν τον χριστιανικό πληθυσμό στην Ήπειρο." (βίντεο)

tsamides 2
Την περίοδο της Κατοχής ζούσαν στην Ήπειρο περίπου 20.000 μουσουλμάνοι οι οποίοι μιλούσαν την αλβανική γλώσσα και τους αποκαλούσαν «Τουρκοτσάμηδες».