ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Απίστευτο βίντεο: Αετός με κάμερα στην πλάτη, επιτίθεται αστραπιαία σε πάπια!!!


Ένας αετός πετάει με μικροκάμερα στην πλάτη, ώσπου ξαφνικά βλέπει μια πάπια να πετάει χαμηλά στο έδαφος. Δείτε την απίστευτη αστραπιαία επίθεση του... 
Πραγματικά μοναδικό βίντεο!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έρχεται ο Τζέφρυ νούμερο 3 .....


Πώς φτιάχνονται τα αγαπημένα μας πατατάκια;

Μπορεί να είναι το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, αλλά δεν είναι...
τόσο υγιεινά.

Δείτε στο παρακάτω video, πώς φτιάχνονται τα πατατάκια, τα τηγανιτά εδέσματα που μας συντροφεύουν, κυρίως όταν βλέπουμε ταινίες:







Δείτε πως αδειάζει ένα ποτάμι μέσα σε λίγα λεπτά!


Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πόσο εύκολα θα αδειάσει ένα αρκετά μεγάλο και βαθύ ποτάμι, απλά με το ανατίναγμα ενός φράγματος.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !! 

Μ. Καλογεράκης–Ο Έλληνας εφευρέτης που 20 χρονιά δεν πληρώνει ΔΕΗ & καύσιμα . Αξίζει να το δείτε!

O Μιχάλης Καλογεράκης, ένας εφευρέτης και πολυμήχανος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ηλεκτρονικός από την Κρήτη, μιλάει στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο για όσα έχει επιτύχει στους τομείς της...

αιολικής και ηλιακής ενέργειας και στις εναλλακτικές μορφές καυσίμου που παράγει, χρησιμοποιώντας σάπια φρούτα, σακχαροκάλαμο και νερό με την μορφή υδρογόνου.

Έχει λύσει κάθε ανάγκη του σε ηλεκτρικό , θέρμανση και εναλλακτικά καύσιμα που παράγει ο ίδιος απο τα πιο απλά πράματα , ενώ δίνει λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα . Και όμως τόση γνώση που θα μπορούσε να μας λύσει χιλιάδες προβλήματα μένει ανεκμετάλλευτη .