ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΡΩΜΕ… ΚΑΡΚΙΝΟ! Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να τα αποφεύγετε.. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΤΡΩΜΕ… ΚΑΡΚΙΝΟ! Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να τα αποφεύγετε.. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)
Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!

Η "εγκληματική οργάνωση" της Σούπερ Λίγκας στο επίκεντρο ξένων ΜΜΕ

Οι εξελίξεις με το σκάνδαλο στη FIFA (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) δεν αποκλείεται σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ να επηρεάσουν και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να επισπεύσουν τις ετυμηγορίες για την "εγκληματική οργάνωση".
Η ιστοσελίδα insideworldfootball.com φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τα δρώμενα στην ελληνική Σούπερ Λίγκα και με τίτλο «Στους 41 οι κατηγορούμενοι για το ελληνικό σκάνδαλο στημένων αγώνων», αναφέρει:
«οι έξι ακόμη ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο κατηγορητήριο ανέβασαν τον αριθμό των κατηγορούμενων στους 41, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα απολογηθεί σύντομα και ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας παραιτήθηκε».

"Και η Γερμανία πλήρωσε για να διοργανώσει το Μουντιάλ"


Χωρίς τελειωμό οι καταγγελίες για δωροδοκίες και εκβιασμούς στην ανάληψη των Παγκοσμίων Κυπέλλων, καθώς μετά το Κατάρ, τη Ρωσία και τη Νότια Αφρική, γίνεται αναφορά και για τη διοργάνωση του 2006.