ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με θέμα την εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε  η ενημερωτική συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για την επένδυση χρυσού στο δήμο μας παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Δείτε ένα
μικρό απόσπασμα από την συζήτηση με τον κ.Μιχάλη  Θεοδωρακόπουλο, γενικού διευθυντή και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Πάχτα. Σε επόμενο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε  την συζήτηση όλων των εμπλεκομένων φορέων 


O άντρας ο σωστός... (video)


Λειτούργησε με ένστικτο...

Μπάσκετ"Οι σκόρερς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος"



ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αυτό είναι το σωστό:Ο Ηρακλής "έριξε" τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία στο βόλεϊ"

Ο Ηρακλής "έριξε" τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία στο βόλεϊ
Πριν από δύο χρόνια μία αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού θα έκρινε πιθανότατα έναν τίτλο, όμως τη φετινή σεζόν τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και έτσι το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Μίκρα σε ένα ματς "ο θάνατός σου η ζωή μου". 


Έρχεται η σύριγγα που δεν πονάει! Εντυπωσιάζει η δημιουργία ενός νεαρού ερευνητή από τη Βρετανία


Σε κανέναν δεν αρέσει η αίσθηση μιας βελόνας που τρυπάει το δέρμα. Σκεφτείτε μόνο, πόσο άγχος βιώνουν όσοι επισκέπτονται τον οδοντίατρο ή όσοι πρέπει να υποβληθούν σε κάποια αιματολογική εξέταση ή εμβολιασμό.
Αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Όλιβερ Μπλάκγουελ, ένας νεαρός ερευνητής από το Σόμερσετ της Βρετανίας, που έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με μια νέας μορφής σύριγγα.