ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

"Τα πρώτα πέναλτι στην Ελλάδα! Πότε και ποιοι τα χτύπησαν!"

Το νέο «φρούτο» της διαδικασίας των πέναλτι για την ανάδειξη νικητή ύστερα από ισόπαλη παράταση, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στα ελληνικά γήπεδα την σεζόν 1969-70.

Όταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τα Σκόπια "Μακεδονία"

«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και ο ΣΥΡΙΖΑ κρυφό καμάρι». Η παραφθορά της λαϊκής ρήσης ταιριάζει απόλυτα με την προσπάθεια κυβερνητικών αξιωματούχων να υποβαθμίσουν προκλητικές θέσεις γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όχι μόνο αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», αλλά ζητούν προκλητικά να αναγνωρίσει η Ελλάδα τους γείτονες με τη συνταγματική τους ονομασία.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι Έλληνες βιοτέχνες πεινάνε κι ο Καμμένος παρήγγειλε 92.000 στρατιωτικές στολές στην Κίνα!

Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπερ – πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες ελληνικές βιοτεχνίες παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα – Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.

Ο μετροπόντικας «κατάπιε» πηγάδι μονοκατοικίας (photo-vid)

Νίκαια: Ο μετροπόντικας «κατάπιε» πηγάδι μονοκατοικίας (Photos/Video) - MediaΣτην αυλή του σπιτιού μιας κατοίκου στη Νίκαια έφτασε ο μετροπόντικας! Η ένοικος μονοκατοικίας διαπίστωσε στην αυλή του σπιτιού της μια τρύπα βάθους αρκετών μέτρων στη θέση ενός πηγαδιού, που είχε μπαζωθεί πρόχειρα. Το πηγάδι «κατάπιε» ο μετροπόντικας που σκάβει τη σήραγγα για την επέκταση της γραμμής του μετρό στην περιοχή. Οι μηχανικοί της Αττικό Μετρό ειδοποιήθηκαν αμέσως για να ελέγξουν τη ζημιά. Διαβεβαίωσαν τους κατοίκους πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τα γειτονικά σπίτια, καθώς το περιστατικό οφείλεται στη συνάντηση του μετροπόντικα με τον πάτο του πηγαδιού. Η ζημιά πρόκειται να επισκευαστεί από την εταιρεία, ενώ η κατασκευή της επέκτασης θα συνεχιστεί κανονικά.