ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Skoda Ξάνθη: «Τρέχουν» για τα… διαβατήρια

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της Ξάνθης στην Ευρώπη, για τέταρτη φορά στην ιστορία της, αφού εκτός του Παναθηναϊκού από την UEFA«κόβεται» και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!!

Εξέδωσε ανακοίνωση η Νοβάρα για τον Κατίδη

Εξέδωσε ανακοίνωση η Νοβάρα για τον Κατίδη
     Ως μια ευκαιρία που του δίνεται επειδή αναγνώρισε το λάθος του χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νοβάρα την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη, χωρίς όμως να τον δικαιολογεί για την κίνηση.

     Ο Μάσιμο ντε Σάλβο έστειλε μήνυμα μέσω της επίσημης σελίδας του ιταλικού συλλόγου, με το οποίο ξεκαθαρίζει πως η πολιτική πρέπει να μένει εκτός των γηπέδων, αλλά μέσα στη μνήμη μας, ενώ χαρακτήρισε το περιστατικό «σοβαρό και χαζό».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αριστοτέλεια Δήμου Αριστοτέλη:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τελετή έναρξης "Αριστοτελείων"

"Έχει υπογράψει ο Γιαννιώτας"

"Έχει υπογράψει ο Γιαννιώτας"

Την υπογραφή του στη...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Μέσι!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Μέσι!

Μετά από έρευνες των ισπανικών αρχών, διαπιστώθηκε πως οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Λιονέλ Μέσι, για παρατυπίες όσον αφορά τα...

"ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ" ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


Υπέρ των χρυσωρυχείων τάσσονται με ανοιχτή τους επιστολή τα Σωματεία Χειριστών και Βοηθών εκσκαπτικών και ανυψωτικών μηχανημάτων τεχνικών έργων Μακεδονίας – Θράκης...

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές για την εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ 2013


   Οι μαθητές που είναι απόφοιτοι γυμνασίων ή έχουν προαχθεί από την Α΄ τάξη στη Β΄ τάξη των Γενικών Λυκείων, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των δύο σχολείων και θα πρέπει να γνωρίζουν το περιεχόμενο των σπουδών, τις διεξόδους, τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά εφόδια που τους παρέχει ο κάθε τύπος σχολείου.
   Παρακάτω αναφέρονται ορισμένοι λόγοι
τους οποίους ένας μαθητής που είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή έχει προαχθεί από την Α΄ τάξη Γενικού Λυκείου θα θεωρήσει σημαντικούς για να επιλέξει το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.).