ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

"Τα 5 γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέσα σε 9 λεπτά" (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βόλφσμπουργκ και σημείωσε πέντε γκολ σε διάστημα εννιά λεπτών! 

Μπάσκετ:Όλες οι μεταγραφές στο Πευκοχώρι!

Το πρώτο της φιλικό ως ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έδωσε το Πευκοχώρι, με το συγκρότημα των Σάββα Ντολόπουλου και Άγγελου Καραμανλή να επικρατεί με 76-61 της ιδιαίτερα δυνατής Ευκαρπίας, η οποία θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Έκκληση για να σωθεί ο 14μηνων γιος του απευθύνει γνωστός μπασκετμπολίστας των ελληνικών γηπέδων

5968120_1442760692.4793_updates
Τον δικό του προσωπικό και οικογενειακό αγώνα δίνει ο μπασκετμπολίστας 
του Αμαρουσίου Λεβόν Κένταλ.

ΣΤΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 70% ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ

unnamedΤα μεγαλύτερα ποσοστά τους πανελλαδικά άγγιξαν τα κόμματα που πήραν θέση υπέρ των μεταλλείων συγκεντρώνοντας 62,79%, ενώ σε πολλά χωριά της ΒΑ Χαλκιδικής ξεπέρασαν και το 70%. 
Τα κόμματα που τάχθηκαν προεκλογικά υπέρ των μεταλλείων επικράτησαν καθαρά στον Δήμο Αριστοτέλη, με την Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει 40,67% από 37% τον Ιανουάριο, το ΠΑΣΟΚ 6,37%, την Ένωση Κεντρώων 2,86% και το Ποτάμι 2,52%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από 33% τον Ιανουάριο έπεσε σε 31,79%, οι ΑΝ.ΕΛ. 4,15%, ενώ η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 4,66%.

"Antigold"!!!! Έχιτι χιριτίσματα απ' τουν παπά"

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Στρατονίκης Πατήρ Ευστράτιος Λιάσης πήρε θέση αναφορικά με το ζήτημα που ενεπλάκη το όνομα του και διαψεύδει όλα τα  αισχρά "antigold" ψεύδη για πυροβολισμούς, προπηλακισμούς και λιθοβολισμούς  από μεταλλωρύχους χθές το βράδυ έξω από το σπίτι του.

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:"Πρωτάθλημα Νέων, όμιλοι, έναρξη"


Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 διενεργήθηκε στα γραφεία της ένωσης η κλήρωση αγώνων για το πρωτάθλημα Νέων 2015 - 2016. Συμμετέχουν 14 ομάδες, χωρίσμένες σε δυο ομίλους των επτά :

"Ευχαριστήριο του Στέλιου Βαλιάνου"



Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση , που δόθηκε από την πλευρά μας με όρους ειλικρίνειας και συναίσθησης της ιστορικότητας των στιγμών.

"Απίστευτη προπαγάνδα "antigold" κατά των μεταλλωρύχων"

Δεν έχουν τον Θεό τους!

"Πυροβολισμοί έξω από σπίτι ιερέα στις Σκουριές"

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε τι θα συμβεί αν γράψετε τους illuminati ανάποδα!

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους γράψουν τη λέξη Illuminati.com ανάποδα
 και την αναζητήσουν στον browser τους.