ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

«Πόσο ελληνικό είναι το Βυζάντιο» και «πόσο Βυζαντινοί είναι οι Έλληνες»

Η αυτοκρατορία που στα χρόνια του Διαφωτισμού καθιερώθηκε να αποκαλείται Βυζαντινή και χρονολογείται από το 330 μ.Χ. έως και το 1453 και τα σύνορά της εξαπλώνονταν σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία και Αφρική), ήταν γνωστή στους συγχρόνους της ως ρωμαϊκό κράτος.

Ο Χαλκιδικιώτης Χρ. Μποζίνης κατέκτησε 4 Μετάλλια Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo στο Liverpool!



Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες της Χαλκιδικής έλαβε χώρα στην πόλη του Liverpool, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo !

Στέλιος Βαλιάνος: Το «Βατερλώ» της Κυβέρνησης!

Η πολυαναμενόμενη συμφωνία με την Τρόικα έκλεισε ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Η σθεναρή διαπραγματευτική αντίσταση της Κυβέρνησης κατέληξε σε Βατερλώ.
Από το «ούτε ένα ευρώ μέτρα» του Πρωθυπουργού , στις μεγαλύτερες μειώσεις εισοδήματος που υπέστησαν ποτέ οι Έλληνες Πολίτες
Περικόπτεται έως 18% η προσωπική διαφορά στις κύριες συντάξεις από 1/1/2019. Θα θιγούν 900.000 συνταξιούχοι που παίρνουν κύρια σύνταξη πάνω από τα 700 ευρώ.
Μεγάλοι χαμένοι οι συνταξιούχοι του πρώην ΤΕΒΕ, οι συνταξιούχοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με πολλά έτη ασφάλισης και γενικότερα όσοι παίρνουν πάνω από 1300 ευρώ (ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ, πρώην ευγενή Ταμεία).

"Η εξέλιξη στα γραφικά των video games από το 1962 μέχρι σήμερα" (Video)

Η εξέλιξη στα γραφικά των video games από το 1962 μέχρι σήμερα
Η τεχνολογία των γραφικών στα video games έχει κάνει άλματα και το βίντεο που ακολουθεί, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές!