ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

"Super League: 7η Μέρα Αποτελέσματα & Βαθμολογία"


6η Αγωνιστική

NA ΠΟΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ (Βίντεο ντοκουμέντο)


Το βίντεο που φέρνουμε στη δημοσιότητα δείχνει ξεκάθαρα ποιοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν και χθες στις Σκουριές. 

Είναι διάρκειας 2:17''. 

Με μια προσεκτική ματιά θα δείτε πολύ γνωστές στην τοπική κοινωνία μας φιγούρες, οι οποίες μεταξύ άλλων "σκίζουν τα ρούχα τους", ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν "απροκάλυπτα" από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ κ. ΙΓΓΛΕΖΗ?


Έχει αναρωτηθεί η κ. Ιγγλέζη αν η υπόλοιπη κοινωνία
της Χαλκιδικής, επικροτεί τον πολιτικό της ακτιβισμό;

Χαλκιδική δεν είναι μόνο η Ιερισσός...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Ιγγλέζη, πλήρως υποταγμένη στο πνεύμα «μονά – ζυγά» δικά μου, που αποτελεί το μότο ζωής, όσων «επαναστατούν» ενάντια στην επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, βρήκε το κουράγιο μετά τα όσα έζησε σε Σκουριές και Πολύγυρο και έδωσε συνέντευξη στη Θεσσαλονικιώτικη ιστοσελίδα “seleo”, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στοyoutube.

Ανεξαρτήτου του γεγονότος, ότι η κ. Ιγγλέζη ήταν ποταμός...(σ’ αυτό βοήθησε το γεγονός ότι δεν της έγιναν και πολλές ερωτήσεις, για την ακρίβεια μόλις μια), νομίζουμε ότι αυτή η συνέντευξη πρέπει να προστεθεί στο συνολικόπακέτο πολιτικού παραδείγματος προς αποφυγή, σε όσους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου τους ενδιαφέρει να μείνουν στην  πολιτική ιστορία του τόπου για τις πραγματικές υπηρεσίες τους, προς το λαό και την κοινωνία.  Και όχι μόνο ή κυρίως  για τις καλές υπηρεσίες τους προς τον κομματικό μηχανισμό που τους ανάδειξε.

Η Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ» στην Αρναία, 4-5 Νοεμβρίου 2012


Διαβάστε περισσότερα....

"Εάν η μέλισσα εξαφανιστεί ο άνθρωπος θα έχει μόνο 4 χρόνια ζωής"


ίσως η είδηση του αιώνα...

"ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ...."


***********************

"Ο διάβολος πολεμά τους πιστούς με τον Οικουμενισμό, τους πλούσιους με το Μασονισμό και τους φτωχούς με τον Κομμουνισμό"

***********************

"Ουρανοξύστες στην... ομίχλη! Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Ντουμπάι "




Μοιάζουν να κάνουν αυτό που λέει το όνομά τους: να «ξύνουν» τον ουρανό με ύψη που κάποτε δεν χωρούσαν στον ανθρώπινο νου. Αλλά υπάρχουν και καιρικές συνθήκες που μπορεί να κάνουν πραγματικά μαγικό το τοπίο στο Ντουμπάι, σαν να βγαίνει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. ...

"Σαν Σήμερα...... 22 Οκτώβρη"



Τα γεγονότα της 22ης Οκτωβρίου