ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσαρέσκεια Καβάλας λόγω... Άρη!

cfoot2Πρωτάθλημα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις χαρακτήρισε αυτό του πρώτου ομίλου ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης με αφορμή το ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια του Άρη δεν ορίζονται στις κανονικές έδρες των αντιπάλων του (όπως το προσεχές με Καμπανιακό στο Καυταντζόγλειο)!

Καμπανιακός-Άρης: 3.000 εισιτήρια των 5 ευρώ για το πέταλο

Για τις προετοιμασίες, που γίνονται στο Καυτανζόγλειο, το οποίο θα φιλοξενήσει μεγάλη μάζα των φίλων του ΑΡΗ, στον προσεχή αγώνα με τον Καμπανιακό, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Χαλάστρας, Δημήτρης Τζούτζιας. Τα νούμερα δεν θα είναι πολύ μεγάλα όταν θα έχουμε 40% κρατήσεις. Η κίνηση να παίξουμε στο Καυτανζόγλειο δεν έγινε βέβαια μόνο για το οικονομικό αλλά και για την προστασία των φιλάθλων.

"Αν ισχύει ακόμη, κάποιοι μπορούνε να βοηθήσουν"


Αστέρας και ΠΑΟΚ έδωσαν σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα

Την Ελβετία και την Τουρκία πλησιάζει η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, αφού μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της Μπεσίκτας και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ, πλησιάσαμε περισσότερο στη 12η θέση. Τόσο οι Τούρκοι όσο και οι Ελβετοί έχουν τρεις ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η χώρα μας έχει μία παραπάνω, συνεπώς την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο.



"Οι άρχοντες του αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ""

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2.

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"


Επέστρεψε στο "τιμόνι" του Άρη ο Γαλανός! "Συνεχίζουμε κανονικά, ανοίγει ο δρόμος για να δουλέψουμε σωστά"

Από την στιγμή που ο Χάρης Παπαγεωργίου παραιτήθηκε από την προεδρία του ΑΣ Άρης (δείτεΕΔΩ), ο Γιώργος Γαλανός επέστρεψε στην θέση του στο γραφείο της ΠΑΕ (παρά τη χθεσινή του παραίτηση) και θα συνεχίσει κανονικά ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων».
Μάλιστα δήλωσε στο allaboutaris.com τα εξής:

Ο Αγιασμός του Απόλλων στο Μπάσκετ (photo-vid)


Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε, την Πέμπτη 18/9/2014,  η ομάδα του Απόλλων στο Μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Αρναίας.