ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Δείτε τι προκαλεί μια έκρηξη με 100 τόνους δυναμίτη (Video)

Έκρηξη με 100 τόνους δυναμίτη    Γνωρίζατε πως οι επιστήμονες ανατινάζουν 100 τόνους δυναμίτη στην μέση του πουθενά μόνο και μόνο για να ακούσουν τον θόρυβο της έκρηξης; 
    Ο οργανισμός Comprehensive Nuclear‑Test‑Ban Treaty Organization τοποθετεί μικρόφωνα χιλιάδες μίλια μακρυά προκειμένου να καταγράψει τα κύματα χαμηλής συχνότητας που παράγονται από αυτή την έκρηξη.
    Στη συνέχεια ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα δεδομένα για να τα συγκρίνει με κύματα που καταγράφηκαν από άλλα μικρόφωνα απ’ όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση πυρηνικών εκρήξεων που παραβιάζουν την διεθνή συνθήκη.

Κατασκεύασαν πραγματικό Transformer (Video)

Κατασκεύασαν πραγματικό TransformerΩς γνήσιος λάτρης των Transformers, ο Kenji Ishida έχει ως όνειρο ζωής να κατασκευάσει ένα πραγματικό αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε ρομπότ μέχρι το 2030.
Όπως θα δείτε μάλιστα στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζει την έκδοση 7.2 του πραγματικού Transformer που έφτιαξε η εταιρεία του, Brave Robotics. Πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο sport αυτοκίνητο σε κλίμακα 1/12, το οποίο μετατρέπεται αυτόνομα σε ένα δίποδο ρομπότ.

Εορτασμός ανακομιδής Λειψάνων Αγίου Στεφάνου – Γιορτή των Μελισσοκόμων στην Αρναία (βίντεο φώτο)

     Εορτάστηκε  και  φέτος  με  ιδιαίτερη  λαμπρότητα η  ανακομιδή των  λειψάνων  του  Αγίου  Στεφάνου  στο  Μητροπολιτικό  Ναό  
του  Αγίου  Στεφάνου  στην  Αρναία,  με  τις  ευλογίες  του  Σεβασμιοτάτου   Μητροπολίτη  μας  κ.  Θεοκλήτου.
     Πραγματοποιήθηκε   Αρχιερατική Θεία  λειτουργία  με  αρτοκλασία.        Παραβρέθηκαν, το  Διοικητικό  Συμβούλιο και  τα  μέλη  του  Μελισσοκομικού  Συν/σμού  Αρναίας   καθώς  και  πλήθος  κατοίκων. Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησεαν οι Αντιδήμαρχοι κ.  Ιωάννης Λαμπρινός και  ο κ. Αστέριος Μπρούζος

ΠΡΟΣΟΧΗ:AYTA EINAI ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

    Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
    Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.

"Κάτι κινείται στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ από πλευράς Ιταλίας"

Περισσότερα σε προσεχής ανάρτηση!