ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ορίστηκαν οι όμιλοι των Μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική


Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων για τους αγώνες μπαράζ των Πρωταθλητριών των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

"Ποιος είναι ο Στυλιανός Βαλιάνος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής."


Ο τριανταπεντάχρονος δικηγόρος επελέγη για τον «κρυστάλλινο χαρακτήρα και για το ήθος του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Ιωαννίδης κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε.
 Ο Στυλιανός Βαλιάνος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και μόνιμος κάτοικος  Αρναίας Χαλκιδικής, είναι σήμερα 35 ετών. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αρναίας το 1996 και εισήχθη στη Νομική Σχολή τουΑΠΘ από την οποία αποφοίτησε το 2002.
 Το 2003 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και το 2004 ορκίστηκε ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καμάρη, Δικηγόρο, και είναι πατέρας της μικρής Δέσποινας.

Ομπάμα και Μέρκελ πιέζουν για αποκλεισμό της Ρωσίας από το Μουντιάλ


Τη Ρωσία εκτός του Μουντιάλ θέλουν Μπάρακ Ομπάμα και Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου, λόγω της διένεξής της με την Ουκρανία στο θέμα με την Κριμαία!

"Αποτελέσματα Σαββάτου για την Α' Χαλκιδικής"


Τέσσερις αγώνες διεξήχθησαν για την Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"

"Ν.ΠΛΑΓΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (ΤΕΛΙΚΟ)

Άνετη νίκη για τους "πορτοκαλί".

"Ν.ΠΛΑΓΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Live-30' λεπτό)

30' λεπτό του αγώνα.

"Ν.ΠΛΑΓΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" (Live-ημίχρονο)

Ημίχρονο του αγώνα.

ΠΑΡΩΔΙΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ" ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ... #SKOURIES

Ή ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ" ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ?
 Η ανακολουθία των λόγων και των έργων είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του "οικοδομικού συνεταιρισμού... #skouries".
 Αυτό πλέον δεν αποτελεί είδηση. 

"Ν.ΠΛΑΓΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" (Live)

35ο λεπτό του αγώνα.

Σκληρή ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ: Χοντρέ σε περιμένουμε πως και πως στην κόλαση της Τούμπας


Σκληρή ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την ανταλλαγή ανακοίνωσεων με τον Ολυμπιακό, εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση MIT 2014, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Μόσχα, έχει το Ελληνικό Περίπτερο στο οποίο προβάλλεται η Ελλάδα ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.
 Παρόντες στα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στις 19 του μήνα ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος, και ο γενικός γραμματέας του EOT, Πάνος Λειβαδάς.