ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 16-17/11"


Betarades
Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν χάνατε στο αγαπημένο σας ποδοσφαιράκι; (video)


Δείτε το παρακάτω βίντεο και είμαστε σίγουροι πως πολλοί από εσάς θα ταυτιστείτε με τον...πρωταγωνιστή του συγκεκριμένου....Έχει πραγματικά πολύ γέλιο γιατί είναι σα να βλέπεις τον δικό μας Baxalo....

"Αν λιώσουν οι πάγοι... θα εξαφανιστούν όλα τα νησιά στην Ελλάδα" (photos)

   Καταστροφολογικό σενάριο ή επιστημονική πρόβλεψη;  Το National Geographic δημοσιεύει ένα απίστευτο αλλά όχι εξωπραγματικό σενάριο. Τι θα γινόταν αν έλιωναν όλοι οι πάγοι;...
   Το καταστροφολογικό κείμενο συνοδεύουν κι αντίστοιχοι χάρτες που δείχνουν πόσο θα έμοιαζε ο κόσμος.
   Περιβαλλοντολόγοι μελέτησαν τις πιθανές επιπτώσεις κι αλλαγές και μας τους παρουσιάζουν.
   Ο κόσμος δεν θα έμοιαζε με αυτόν που ξέρουμε. 
   Τα περισσότερα μικρά νησιά της Ελλάδας χάνονταν για πάντα όπως και παραθαλάσσιες περιοχές της Στερεάς, της Αχαΐας και της Μακεδονίας.

"Οι διαιτητές του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΣΥΚΙΑ"

 16/11/13 
10η Αγωνιστική 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ…

1229952_611852025532317_156039965_n
Το είχαμε πει και για τον Κο Καμμένο, ο χειμαρρώδης λόγος του οποίου πολλάκις τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, διότι ως γνωστόν, αν είσαι πολιτικός αρχηγός και δηλώσεις κάτι, άντε μετά να το μαζέψεις…
Ο "Κος" Τόλης- του Αρχέγονου Παρατηρητηρίου- από την άλλη δεν είναι πολιτικός αρχηγός… (αλλά είμαι σίγουρος ότι πολύ θα ήθελε… άντε ας ήταν και δήμαρχος…). Επειδή όμως έχει αυτοπροσδιοριστεί ως ηγέτης ενός κινήματος, πάλι θα έπρεπε να προσέχει τι λέει… Για παράδειγμα, όταν έχεις δηλώσει:

"Αναγγελία αγώνα μπάσκετ" (6η Μέρα)

6η αγωνιστική

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα" (10η Μέρα)


10η Αγωνιστική

Ραπίντ Βιέννης: Οπαδός της σνίφαρε κοκαΐνη πάνω στο τρόπαιο (ΦΩΤΟ)

    Σάλος στο αυστριακό ποδόσφαιρο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν καθώς δείχνουν έναν οπαδό της Ραπίντ Βιέννης που σνιφάρει κοκαΐνη (!) πάνω στο τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2008. 
    Όχι και ότι πιο συνηθισμένο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες βέβαια, πρόκειται για γνωστό φίλαθλο ανάμεσα στους οπαδούς της Ραπίντ, ο οποίος μάλιστα συνδέεται φιλικά με τους ιδιοκτήτες της ομάδας.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘIΝΟ:ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!!!


Πολύ καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, αναφέρουν, πως ο γονέας που προσπαθεί να ξεσηκώσει τους γονείς των 227 παιδιών που αθλούνται στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς εναντίον της χορηγίας της «Ελληνικός Χρυσός»,  είναι χρυσοχόος στο επάγγελμα!!!