ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Ανιχνευτής ψεύδους… χαρίζει πολύ γέλιο"




Perierga.gr - Ανιχνευτής ψεύδους... χαρίζει πολύ γέλιοΜια συνέντευξη για δουλειά έχει απροσμενη εξέλιξη καθώς γινεται μπροστά από έναν ανιχνευτή ψέυδους που δεν κάνει λάθος ποτέ. Η ταινία μικρού μήκους του Paul Emerson μας χαρίζει αύθονο γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη. Πώς θα ήταν άλλωστε η καθημερινότητά μας αν δεν μπορούσαμε να πούμε το παραμικρό ψέμα;




"Ο μεγαλύτερος... πνίχτης! (video)"

Epic... fail από Κορεάτη τερματοφύλακα! (video)

Ένας τερματοφύλακας στο κορεατικό πρωτάθλημα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, πέτυχε το αυτογκόλ της... χρονιάς!

"Η ΧΑΜΕΝΗ ¨ΑΙΓΛΗ¨ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Π.Ο.Μ"


Αναβρασμός  επικρατεί  τις  τελευταίες  ημέρες  στην  πόλη  των  Μουδανιών  έχοντας ως  αιτία  την  κατάσταση  που  επικρατεί  στην  ιστορική  ποδοσφαιρική ομάδα  της  πόλης  ,  τον  Π.Ο.Μ...

"«Ρόνι» ο καλύτερος στον κόσμο! (video)"

«Ρόνι» ο καλύτερος στον κόσμο! (video)

Για δέκα χρόνια τα ευρωπαϊκά γήπεδα είχαν την τιμή να φιλοξενούν τον Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα. Όσο έπαιζε στη Γηραιά Ήπειρο, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως έφτασε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

"Το πρωτότυπο τρέιλερ της κυπριακής TV για το ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ!"


Το τηλεοπτικό τρέιλερ της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης που αξίζει να δεις. Η θεά (Αφροδίτη) καταφθάνει με το άλογο και προσφέρει το μαγικό παπούτσι. Η μεταμόρφωση του οπαδού σε παίκτη και η αντεπίθεση (video).

"Η απίστευτη ιστορία του… ακέφαλου κοτόπουλου!"


Η ιστορία του Μάικ (σ.σ. όπως ονομάστηκε το «διάσημο» κοτόπουλο) είναι γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς οι λεπτομέρειές της συγκλόνισαν όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και εκείνους που τη διάβασαν στον Τύπο της εποχής.

Θεατρικές... παραστάσεις στο χορτάρι (vds)

Θεατρικές... παραστάσεις στο χορτάρι (vds)

Τρίτη 27 Μαρτίου σήμερα και είναι η παγκόσμια μέρα θεάτρου, κάτι που δεν λείπει από το ποδόσφαιρο...Το Blog έψαξε και σας παρουσιάζει εξαιρετικής ερμηνείας θεατρικές στιγμές στο… ποδόσφαιρο.

"Κατακτητής της Μαλαισίας ο Αλόνσο"

Κατακτητής της Μαλαισίας ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο νικητής του Grant Prix της Μαλαισίας, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος για… όλα εφέτος. 

"Όταν ο Μπέκαμ έγινε 100άρης"

Ο Μπέκαμ... τα έκανε 100



Στις 26 Μαρτίου του 2008 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνίζεται στο φιλικό αγώνα της εθνικής Αγγλίας με αντίπαλο την Γαλλία και γράφει ιστορία, καθώς γίνεται ο μόλις πέμπτος ποδοσφαιριστής που συμπληρώνει 100 εμφανίσεις με τη φανέλα των «λιονταριών» , ένα επίτευγμα που είχαν πετύχει μόνο οιΠίτερ Σίλτον (125), Μπόμπι Μουρ (108), Μπόμπι Τσάρλτον (106) και Μπίλι Ράιτ (105). Το Blog θυμάται την πορεία του Άγγλου σούπερ σταρ με το εθνόσημο.

"Εκτέλεση κόρνερ και… γκολ! (videos)"

Εκτέλεση κόρνερ και… γκολ! (videos)

Η αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, όμως δεν ήταν το πρώτο που είδαμε και ελπίζουμε όχι το τελευταίο.