ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"«Ρόνι» ο καλύτερος στον κόσμο! (video)"

«Ρόνι» ο καλύτερος στον κόσμο! (video)

Για δέκα χρόνια τα ευρωπαϊκά γήπεδα είχαν την τιμή να φιλοξενούν τον Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα. Όσο έπαιζε στη Γηραιά Ήπειρο, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως έφτασε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Ο Ροναλντίνιο, ήρθε στη Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γκρέμιο το 2001. Έδειξε αμέσως τι μπορεί να κάνει και το πέτυχε φορώντας απο το 2003 έως το 2008 τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έφτασε στην κορυφή του κόσμου, πήρε τη χρυσή μπάλα και προσέφερε στιγμές που ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Μέσι μπορούν να μας προσφέρουν. Γιατί πολύ απλά ήταν ξεχωριστός. Άλλωστε δεν έχουν χειροκροτήσει πολλές φορές ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπερναμπέου» οι φίλαθλοι της Ρεάλ...
Απο 'κει και πέρα άρχισαν οι τάσεις... αυτοχειρίας. Μπορεί να πήγε στη Μίλαν, όμως συνέχισε να αφιερώνεται στα ξενύχτια, στις γυναίκες και οπουδήποτε αλλού πλην της μπάλας. Αν δεν είχε γίνει αυτό, θα μιλούσαμε για τρεις τεράστιους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Όμως ακόμα κι' έτσι κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το τι έχει πετύχει!
Δείτε τα 145 γκολ του «Ρόνι», με τις φανέλες των Παρί,Μπαρτσελόνα και Μίλαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου