ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θεατρικές... παραστάσεις στο χορτάρι (vds)

Θεατρικές... παραστάσεις στο χορτάρι (vds)

Τρίτη 27 Μαρτίου σήμερα και είναι η παγκόσμια μέρα θεάτρου, κάτι που δεν λείπει από το ποδόσφαιρο...Το Blog έψαξε και σας παρουσιάζει εξαιρετικής ερμηνείας θεατρικές στιγμές στο… ποδόσφαιρο.

Κάθε παίκτης προσπαθεί να βρει τρόπους για να ξεγελάσει τον διαιτητή και να πάρει κάποιο… σφύριγμα. Μπορεί να υπάρχει κανονισμός όπου οι… «ηθοποιοί» ποδοσφαιριστές θα αντικρίζουν την κίτρινη κάρτα όταν δεν παίζουν καλά την παράσταση τους, αλλά στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε πως κάποιες φορές ξεπερνάνε και τους επαγγελματίες ηθοποιούς.
Τα βίντεο αμέτρητα και γι’ αυτό κάναμε μία επιλογή των καλύτερων και θα σας παρουσιάσουμε ένα δικό μαςTop 4, αλλά και δύο άλλα βίντεο που περιέχουν αρκετές φάσεις… θεάτρου.
No 4 
Ο τερματοφύλακας κάνει ένα μοιραίο λάθος και δίνει την μπάλα σε αντίπαλο, όπου και σκοράρει. Ο… έξυπνος πορτιέρο πέφτει κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους και δείχνοντας πως χτύπησε σοβαρά. Ο διαιτητής δίνει φάουλ και ακυρώνει το (καθαρό) γκολ, αλλά βλέποντας το ριπλέι ο παίκτης, ούτε καν… ακούμπησε τον τερματοφύλακα!

No 3
Αυτό και αν (δεν) ήταν πέναλτι. Ο επιθετικός μπαίνει μέσα στην περιοχή είναι ολομόναχος και ξαφνικά… πέφτει. Ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα και πιστέψτε μας δεν χρειάζεται ριπλέι για να καταλάβει κανείς πως δεν ήταν πέναλτι
No 2
Αυτό μόνο έλειπε να δούμε… Είναι ο αγώνας Εκουαδόρ – Χιλή και παίκτης των φιλοξενούμενων παίρνει το χέρι του αντιπάλου του και κοπανάει το ίδιο του το πρόσωπο κερδίζοντας… φάουλ. Για όσους δεν το πιστεύουν, δείτε… 
No 1
Αποφασίσαμε το νούμερο ένα να μην είναι από το ποδόσφαιρο, με το που αντικρίσαμε το παρακάτω βίντεο. Είναι ένα παιδάκι, βία τεσσάρων ετών όπου αν ήμουν θεατρικός παραγωγός θα του είχα κλείσει ήδη συμβόλαιο… Απλά απολαύστε το! 
Και αφού απολαύσατε το δικό μας Top, δείτε και δύο βίντεο με 20 (10+10) βουτιές από το ποδόσφαιρο. Καλή διασκέδαση…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου