ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

"Στις 1/9 η συναυλία των ONIRAMA στο Πράσινο Χωριό"


Μήνυμα Σαββίδη:"Δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος"


Μήνυμα προς τους φίλους του "Δικεφάλου" στέλνει ο Ιβάν Σαββίδης, σε κείμενο που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. "Θρησκεία ο ΠΑΟΚ", αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Είναι τρελοί αυτοί οι Παοκτσήδες»!


Τι συζητούν δύο παίκτες της Τότεναμ με έναν Έλληνα δημοσιογράφο ενώ βλέπουν Λεμπρόν vs Γκασόλ; Για τους φωνακλάδες ΠΑΟΚτσήδες, έναν σβούρα με δύσκολο όνομα, Σαντορίνη, Olympiakos και Panathinaikos!

"Η Ιστορία του Μπάσκετ"




Η Ιστορία αλλά και οι μεγάλοι σταθμοί του Μπάσκετ

Επιστολή κατά της διοίκησης της «Κοινωνίας Μελών Άρη»

Επιστολή κατά της διοίκησης της «Κοινωνίας Μελών Άρη»

Έξι μέλη της «Κοινωνίας Μελών Άρη» υπογράφουν επιστολή κατά της διοίκησης του φορέα, αμφισβητώντας τις κινήσεις της το τελευταίο διάστημα.

"Η επιβίωση του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας"


Μήνυμα για την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ με σαφείς πολιτικές αποχρώσεις ανάρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του "savvidi.ru" o Ιβάν Σαββίδης. Τι αποκαλύπτει για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν μέχρι να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"


Αυτοί οι άνθρωποι δε σας ενδιαφέρουν
κ. Αντιπεριφερειάρχα Χαλκιδικής;

Πέρα από τις «ήξεις-αφήξεις» του αντιπεριφερειάρχη μας για το μεταλλευτικό ζήτημα, πολλά ερωτηματικά προκύπτουν και για την ανθρωπογεωγραφια των προσκεκλημμένων του στη σύσκεψη που έκανε την περασμένη εβδομάδα στον Πολύγυρο, έπειτα από τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν κατά τις κινητοποιήσεις των αντιδρώντων στην επένδυση χρυσού.

Ο κ. Αντιπεριφεριειάρχης λοιπόν, προσκάλεσε για να ακούσει τις θέσεις ΜΟΝΟ της πλευράς αυτών που αντιδρούν στην επένδυση. Ποιούς; Το συντονιστικό φορέων και συλλόγων του πρώην Δήμου Σταγείρων Ακάνθου και τη βουλευτή Ιερισσού την κ. Κατερίνα Ιγγλέζη. 

Όλη η υπόλοιπη κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής έμεινε απέξω απ’ αυτή τη συνάντηση... Γιατί; Δεν έχουν κατά τον κ. Περιφερειάρχη αξία και σημασία οι θέσεις του Δήμου Αριστοτέλη, οι απόψεις όλων των προέδρων των Μαδεμοχωρίων, των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, των επαγγελματιών της περιοχής, του εργατικού κέντρου; Όλοι αυτοί του είναι αδιάφοροι; Του είναι αδιάφοροι οι χιλιάδες άνθρωποι που ζουν από τη μεταλλευτική δραστηριότητα; Του είναι αδιάφορη η ιδεολογική τρομοκρατία, τα συνεχή κρούσματα βίας σε πολίτες, οι εμπρησμοί σε δασικές εκτάσεις και οι δολιοφθορές σε ατομικές περιουσίες;