ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Επιστολή κατά της διοίκησης της «Κοινωνίας Μελών Άρη»

Επιστολή κατά της διοίκησης της «Κοινωνίας Μελών Άρη»

Έξι μέλη της «Κοινωνίας Μελών Άρη» υπογράφουν επιστολή κατά της διοίκησης του φορέα, αμφισβητώντας τις κινήσεις της το τελευταίο διάστημα.
Οι κ.κ Τσιόνκης, Γκαμάγκας, Τατάκης, Γκούβας, Γαβριηλίδης, Γεωργιάδης, που υπογράφουν την επιστολή, κατηγορούν τη διοίκηση της «ΚΜΑ», πως απέτυχε παταγωδώς να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Άρη.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριοι της Κ.Μ.Α. 50 ημέρες περίπου μετά την εκλογή σας είμαστε πλέον σε θέση να σας τονίσουμε ότι αποτύχατε παταγωδώς. Διεκδικήσατε την ψήφο από τον λαό του ΑΡΗ με σκοπό την ανάσταση του Μεγαλύτερου  και Ενδοξότερου Σωματείου της Μακεδονίας. Καταρτίσατε ψηφοδέλτιο με πολλά ερωτηματικά με ομαδοποιήσεις και πολλά υπονοούμενα. Ήμασταν γνώστες της όλης κατάστασης αλλά σωπάσαμε για το καλό του ΑΡΗ και για να πάμε σε μια ομαλή εκλογική διαδικασία που τόσο πολύ είχε ανάγκη εκείνη την στιγμή ο ΑΡΗΣ. Να σας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη σας 50 ημέρες μετά την εκλογή σας τι είχατε υποσχεθεί στον λαό του ΑΡΗ.
 - Είχατε υποσχεθεί ότι θα είμαστε στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ.
 - Είχατε υποσχεθεί διαφάνεια.
 - Είχατε υποσχεθεί ορκωτούς λογιστές.
 - Είχατε υποσχεθεί ότι ο λαός του ΑΡΗ θα μάθει όλη την αλήθεια για την σημερινή κατάσταση που βιώνει σήμερα η ομάδα.
 - Είχατε υποσχεθεί ενότητα και συμμετοχή σε κάθε συνέλευση της Κ.Μ.Α. όλων των υποψηφίων.
 - Είχατε υποσχεθεί χορηγούς και άνοιγμα στους επιφανείς οικονομικούς παράγοντες.
 - Είχατε υποσχεθεί ότι από της 3 Ιουλίου ο ΑΡΗΣ θα αλλάξει σελίδα.
 - ΕΙΧΑΤΕ ….. ΕΙΧΑΤΕ …. ΕΙΧΑΤΕ …. Και το κυριότερο που υποσχεθήκατε ήταν η σωτηρία του ΑΡΗ.
 Τώρα έρχεται ο λαός του ΑΡΗ και εμείς προσωπικά και σας ρωτάμε τι κάνατε από όλα αυτά που υποσχεθήκατε;

Θα σας πούμε εμείς λοιπόν τι καταφέρατε… Αφήσατε την ομάδα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος χωρίς διοίκηση πρωτοδικείου. Αντί για διαφάνεια φέρατε μεγαλύτερη συγκάλυψη και διχόνοια. Αντί για το ΕΜΕΙΣ σας έχει κυριεύσει το ΕΓΩ σας. Παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας και τον κόσμο του ΑΡΗ για μεγαλοεπενδυτές την ώρα που ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και επικίνδυνα για την ομάδα μας. Δεν έχετε καταθέσει μέχρι σήμερα ούτε μια σοβαρή πρόταση για το πώς θα ορθοποδήσει ο Σύλλογος άμεσα. Κάθε ημέρα με την μέχρι τώρα συμπεριφορά σας απομακρύνεται όλο και πιο πολύ τον κόσμο του ΑΡΗ.
Η εισροή χρημάτων στην Π.Α.Ε. είναι μηδαμινή τα διαρκείας κινούνται σε απελπιστικά αργούς ρυθμούς και ο μεγαλύτερος χορηγός κατάντησε να είναι τα κουπόνια και τα μπλουζάκια. Κατεβήκατε σε συνέντευξη τύπου και διασύρατε ανεπανόρθωτα την εικόνα του ΑΡΗ και της Κ.Μ.Α. μια εικόνα απίστευτη…. Οι μισοί του Δ.Σ. να είναι στην μια γωνία και οι άλλοι μισοί στην άλλη την ώρα που ο λαός του ΑΡΗ ήταν καρφωμένος στα Μ.Μ.Ε. για να του δώσετε όραμα και ελπίδα. Χάσατε την εμπιστοσύνη του κόσμου και τυχόν επενδυτών ή χορηγών. Δεν κάθεται κανένας στο ίδιο τραπέζι να συζητήσει σοβαρά μαζί σας. Δεν πείθεται πλέον κανέναν.
Σας υπενθυμίζουμε κύριοι ότι έχετε την τύχη να συμμετάσχετε στα κοινά της Ενδοξότερης ομάδας της Μακεδονίας. Σας καλούμε να παραμερίσετε τους εγωισμούς σας, τα εγώ σας και τα προσωπικά σας. Ο ΑΡΗΣ μας συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Δώστε ζωή στον ΑΡΗ μας ΤΩΡΑ!! Δώστε όραμα και ελπίδα στον λαό του ΑΡΗ ΤΩΡΑ!! Αν δεν μπορείτε κύριοι να το κάνετε σας προτείνουμε να πάτε σπίτια σας ΤΩΡΑ!! Τέλος οι φωτογραφίες, τα πάρτι και η λεζάντα.
Μην παίζετε άλλο με την ιστορία του ΑΡΗ. Να είστε βέβαιοι ότι ο ΑΡΗΣ μας θα βρει τον δρόμο που του αξίζει και χωρίς εσάς. «ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ». Στέφανος Τσιόνκης, Κωνσταντίνος Γκαμάγκας, Δημήτριος Τατάκης, Κωνσταντίνος Γκούβας, Πέτρος Γαβριηλίδης, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου