ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Bar Restaurant "ΕΛΒΕΤΙΑ"

Η ημέρα του γάμου σας είναι η μέρα που όλοι έχετε φανταστεί ως την τελειότερη στιγμή της ζωής σας. Η ομάδα του Bar Restaurant "ΕΛΒΕΤΙΑυπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας και να οργανώσει μια ονειρεμένη δεξίωση, που θα μείνει αξέχαστη σε σας και τους καλεσμένους σας.

Μανόλης Ρήγας


H εμπιστοσύνη που μας έχουν δώσει οι πελάτες μας εδω και πάρα πολλα χρόνια μας καταξίωσε στο χώρο των Γαμήλιων Δεξιώσεων και  των Κοινωνικών Εκδηλώσεων. Συνεχίζουμε έως σήμερα ανανεωμένοι, ανακαινισμένοι και με πολλές υποσχέσεις για να ικανοποιήσουμε με την άριστα οργανωμένη εταιρεία μας ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, το Γάμο σας!!
Η εταιρεία μας σας προσφέρει δύο ανεξάρτητους χώρους, το Εστιατόριο-πιτσαρία  και το  Bar summer . Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής και γαλήνης σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Η αισθητική τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου είναι τέτοια που συνδυάζει  το παραδοσιακό με το μοντέρνο, οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί, ο συνδυασμός της μουσικής, καθώς και ο προσεγμένος εξοπλισμός σε συνδυασμό πάντα με την διακόσμηση που έχετε εσείς επιλέξει υπόσχονται ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα. 
Στον εξωτερικό χώρο θα συναντήσετε την πέτρα και τα δέντρα  που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στου καλεσμένους σας. 
Οι χώροι μας διατίθονται για οποιαδήποτε εκδήλωση Γάμους, Βαπτίσεις, Δεξιώσεις, Parties, Business lunches, private dinners, συνέδρια  και παρουσιάσεις εταιρειών.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου