ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

"Τον πάτησε φορτηγάκι και δεν έπαθε τίποτα"


Απίστευτο κι όμως αληθινό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτό θα πει... αν έχεις τύχη διάβαινε!



Σίγουρα αυτή η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη για μια ζωή! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!

Διαβάστε ...ποιο ανεξήγητο μυστήριο κρύβουν οι LCD οθόνες μας!


LCD τηλεόραση που κοσμεί το καθιστικό σου φέρει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που κανένας επιστήμονας δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαλευκάνει. Η ίδια η κατασκευή της παραμένει ένα μυστήριο για τη νεότερη φυσική επιστήμη, εξαιτίας μιας ανωμαλίας στο σχεδιασμό της.
Το μυστικό, στο οποίο κανείς δεν έχει μπορέσει να ρίξει φως, έγκειται στους υγρούς κρυστάλλους που έχουν δανείσει το όνομά τους στις LCD οθόνες (Liquid Crystal Display), κοινώς γνωστές ως οθόνες υγρών κρυστάλλων. Η μέθοδος με την οποία τοποθετούνται και ευθυγραμμίζονται οι κρύσταλλοι παραμένει ένα μυστήριο και συνάμα μέγα θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας.

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΜΕ... ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ! (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ...)

"Η μανούρα για την... Άνγκελα, είναι προτιμότερη από την εργατιά!!!"
(Ιδέα για σύνθημα σε προσεχείς μανούρες... οικολογικού περιεχομένου και γερμανικού ενδιαφέροντος!!!)

Έχοντας σαν πρόσχημα το... ακλόνητο οικολογικό επιχείρημα: «πάντα μανούρα θα σας κάνω» και την... τηλεοπτική κάλυψη του γερμανικού καναλιού ARD (καλώς τους και πάλι...!), η ομάδα των 40 αυτόκλητων...

"Οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν φέτος για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ "



 12 παίχτες  έχουν σκοράρει 
για λογαριασμό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το μέλλον της ΑΕΚ- Δείτε τις αποδόσεις

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το μέλλον της ΑΕΚ- Δείτε τις αποδόσεις
 Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, και τα σενάρια για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν, αφού κανένας δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη σεζόν 2013-2014!
  Το μέλλον της ΑΕΚ αδιαμφισβήτητα κυριαρχεί στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα και η Unibet, αρχίζει τη διαδικασία στοιχημάτων για το μέλλον της ομάδας στην επόμενη σεζόν.
Δείτε τα επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον της ΑΕΚ σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχημάτων στο site της Unibet: