ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το μέλλον της ΑΕΚ- Δείτε τις αποδόσεις

Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το μέλλον της ΑΕΚ- Δείτε τις αποδόσεις
 Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, και τα σενάρια για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν, αφού κανένας δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη σεζόν 2013-2014!
  Το μέλλον της ΑΕΚ αδιαμφισβήτητα κυριαρχεί στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα και η Unibet, αρχίζει τη διαδικασία στοιχημάτων για το μέλλον της ομάδας στην επόμενη σεζόν.
Δείτε τα επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον της ΑΕΚ σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχημάτων στο site της Unibet: 

-Λίγες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η παραμονή της ΑΕΚ στη Super League, αφού ακόμα και αν η ΑΕΚ κερδίσει την έφεση και συνεχιστεί το παιχνίδι, θα πρέπει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως όσοι το ποντάρουν θα πάρουν πολλά κέρδη αν δικαιωθούν, αφού πληρώνει απόδοση 20.00. 
-Το Σενάριο της Football League 1 (2η κατηγορία) είναι το πιθανότερο βάση της βαθμολογίας, αφού λογικά, εκεί θα υποβιβαστεί η ΑΕΚ. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, η Ένωση θα διατηρήσει τα χρέη της σε ένα πρωτάθλημα, που θα της φέρει πολύ λιγότερα έσοδα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης (απόδοση 3.00 πληρώνει να αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Football league 1) 
-Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να πτωχεύει και να οδηγείται στην Football League 2 (3η κατηγορία). Με αυτό τον τρόπο βρίσκεται μεν 1 σεζόν πιο μακριά από την επιστροφή στην Super League ,αλλά καταφέρνει να ξεφορτωθεί τεράστιο μέρος των χρεών που υπολογίζονται γύρω στα 36 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να είναι πιο κοντά σε ένα βιώσιμο πλάνο ανάκαμψης (απόδοση 3.50 πληρώνει να αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Football league 2) 
Η επικρατέστερη εκδοχή, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στηχημάτων, είναι αυτή που θέλει την ΑΕΚ να αλλάζει όνομα και να αποκτά άλλο ΑΦΜ μέσω συγχώνευσης, όπως έχει γίνει και από άλλες ομάδες στο παρελθόν. Έτσι, απαλλάσσεται εντελώς από τα χρέη και, οικονομικά τουλάχιστον, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βέβαια, αυτό το σενάριο θα συναντήσει μεγάλες αντιδράσεις κυρίως από τους φίλους της ομάδας που έχουν δηλώσει την αντίθεση τους σε οποιεσδήποτε αλλαγές αφορούν το όνομα ΑΕΚ (Απόδοση 2.25 πληρώνει το παραπάνω σενάριο στη Unibet).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου