ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Δείτε τις πιο Sexy φάρσες που έχουμε δει μέχρι τώρα....[ΒΙΝΤΕΟ]"


Απολαύστε και γελάστε....

"Πήραν το κύπελλο… βλακείας!"


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Περίπου 400 οπαδοί της Μπιλμπάο έχασαν τον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο γιατί μπέρδεψαν το Βουκουρέστι με την Βουδαπέστη!

"Μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο στην εικόνα?"

"Το Grand Prix της φρίκης: 16 άτομα τραυματίστηκαν από τη φωτιά στο γκαράζ της Williams."


Δεκαέξι άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο γκαράζ της Ουίλιαμς στο Grand Prix της Βαρκελώνης.

"Δείτε πως έστειλε τις ευχές του ένας ΠΑΟΚτζής στην μητέρα του [pic]"

"Προσφυγή κατά του Άρη ο Σηφάκης!"



Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης, με την οποία ζητάει το ποσό των 988.000 ευρώ, κατέθεσε ο Μιχάλης Σηφάκης.

"Kατάπτωση εγγυητικής επιστολής για Άρη "



Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης...

"ΒΙΝΤΕΟ: Ηθελε να τηρήσει το fair play και… σκόραρε από τα 60 μέτρα!"


Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας ανάμεσα στην Λίλεστρομ και την Μπραν για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν χωρίς να το θέλουν πίσω από το κέντρο και στη συνέχεια να επιτρέπουν στη γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει ανενόχλητη.

"Ούτε ο Μπόλτ δεν κάνει τέτοια σπριντ!!!"


ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Πρίντεζης ευστοχεί στο τελευταίο σουτ και οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, πιστεύοντας πως ο τελικός έχει τελειώσει, τρέχουν να πανηγυρίσουν στο παρκέ. Δείτε το βίντεο!! 

"Ένα μοναδικό φαινόμενο στο Πακιστάν."



Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε ένα φαινόμενο το οποίο έλαβε χώρα στη περιοχή Σιντ στο Πακιστάν. Παρόμοιο του σίγουρα δεν έχετε ξανά δει. Έπειτα από σφοδρές πλημμύρες, οι αράχνες που μέχρι πρότινος περπατούσαν στο έδαφος, πλέον αναγκάζονται να σκαρφαλώσουν στα δέντρα και πάνω τους να υφάνουν τους ιστούς τους. Δείτε το αποτέλεσμα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.


"Τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ξεχαστεί σε ταξί!"


Ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πορτοφόλι, μια ομπρέλα ή ένα ζευγάρι γυαλιά είναι αντικείμενα που πολύ εύκολα μπορεί να ξεχάσει κάποιος μέσα σε ένα ταξί...

Γρίφος "Ο Σοφός Ασκιτής"


Ένας χαλίφης, λίγο πριν πεθάνει, για να αποφασίσει ποιον από τους δύο γιους του θα κάνει χαλίφη, τους φώναξε και τους είπε να πάνε στο κέντρο της ερήμου και να κάνουν έναν αγώνα δρόμου με τις καμήλες τους προς το χαλιφάτο. Τους ανακοίνωσε όμως πως χαλίφης θα γίνει αυτός που η καμήλα του θα τερματίσει δεύτερη! Πράγματι, οι δυο νέοι έφεραν τις καμήλες τους στην έρημο, αλλά δεν ξεκινούσε κανείς. Πολύ προβληματισμένοι, βλέπουν έναν σοφό ασκητή και σκέφτονται να ρωτήσουν τη γνώμη του για το πως θα λύσουν το πρόβλημά τους. Ο σοφός άντρας τους ψιθυρίζει κάτι και αμέσως αυτοί καβαλάνε τις καμήλες κι αρχίζουν να τρέχουν προς το χαλιφάτο. Τι τους είπε ο ασκητής;

"Ψάχνουν χρήματα στον Άρη"

Ψάχνουν χρήματα στον Άρη

Σε αναζήτηση χρημάτων, έτσι ώστε να καταβάλουν στους ποδοσφαιριστές τους, τη δεύτερη δόση που προβλέπουν οι διακανονισμοί, βρίσκονται οι άνθρωποι του Αρη. 

"Παρέμβαση του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ Άρης"




Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνη Άρη και ενημερώνει, προς κάθε κατεύθυνση, πως σκοπεύει να πάρει πρωτοβουλίες για να βρεθεί λύση στην ΠΑΕ.

Θανάσης Γιάχος«Έχασα τον ύπνο μου απ' το... πέναλτι»




Το λάθος του για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Φωτάκη, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, παραδέχτηκε ο Θανάσης Γιάχος.

"Το Κύπελλο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα"


    Ήταν 12 Μαΐου του 2001 όταν ο ΠΑΟΚ επικρατούσε 4-2 του Ολυμπιακού στο «Νίκος Γκούμας» και πανηγύριζε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το blog σας παρουσιάζει το πώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε φτάσει στον μεγάλο θρίαμβο και στον πρώτο τίτλο μετά από 16 χρόνια.

    "Από την κόλαση στον παράδεισο"

    Από την κόλαση στον παράδεισο

    Κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν τελειώνει στο 90’. Για κάποιον λόγο υπάρχουν και οι καθυστερήσεις άλλωστε. Το blog με αφορμή την μαγική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της ΚΠΡ με 3-2 που της χάρισε και τον τίτλο σας θυμίζει ανάλογες περιπτώσεις που έσπασαν καρδιές.

    "Το ρεκόρ του... άλλου «τριφυλλιού»"

    Το ρεκόρ του... άλλου «τριφυλλιού»

    Ήταν η 12η ημέρα του Μαρτίου του 1985, όταν ο Λάρι Μπερντ πραγματοποιούσε το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία των Μπόστον Σέλτικς, πετυχαίνοντας 60 πόντους στην αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς.