ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ANTIGOLD"... ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ #SKOURIES

Μικρές υλικές ζημιές στο έργο κατασκευής οδοποιίας και ισόπεδου κόμβου στο Χοντρό Δέντρο προκάλεσαν κάποιοι θερμόαιμοι "antigold" κατά την αποχώρηση τους από τις #Skouries το μεσημέρι της Τρίτης.

Η βαθμολογία της UEFA!

Μάχη θα δώσει η Ελλάδα να κρατήσει την 13η θέση στην βαθμολογία της UEFA, έχοντας την Τσεχία σε απόσταση μόλις 100 βαθμών από πίσω. Την ίδια στιγμή η Μπεσίκτας που σφράγισε χθες την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Champions League, βοήθησε τη 12η Τουρκία να ξεφύγει περισσότερο από τη χώρα μας.
Σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ως το τέλος της σεζόν να μπει στην πρώτη δωδεκάδα, τότε θα χάσει την εξασφαλισμένη παρουσία του πρωταθλητή στους ομίλους του Champions League και μετά την περίοδο 2016-17, καθώς και του Κυπελλούχου στους ομίλους του Europa League, αφού θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή (θα πάρει τη θέση, αν ο κάτοχος του Champions League εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους). Ετσι λοιπόν μία καλή πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν δεν θέλουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ να του το πούν


Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από την ημέρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Οι "πορτοκαλί" ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ" (photo-vid)

Συνεχίζετε η προετοιμασία ενόψει του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Ν.Ε..  Οι παίχτες του Κου Νεοφώτιστου ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές και δένουν σας σύνολο. 
Παρακάτω δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την προπόνηση της Τετάρτης.