ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εκτός Ελλάδας Ουντότζι και Ίμπε


Σε κοινοποίηση της διακοπής της σύμβασης των Σαλόζε Ουντότζι και Τζων Ίμπε προχώρησε, σήμερα ο δικηγόρος των δύο παικτών προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την αιτιολογία ότι παραβιάστηκαν ουσιώδεις όροι στης σύμβασης, το οποίο σε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ: "ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?" (Βίντεο)

Δείτε ένα ακόμη βίντεο με αποσπάσματα από τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Στρατώνι στις 4 Δεκεμβρίου για τον εορτασμό της προστάτιδας της μεταλλομάνας γης της ΒΑ Χαλκιδικής και των μεταλλωρύχων Αγίας Βαρβάρας.

Κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος εορτασμός που έγινε τα τελευταία χρόνια. Η κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων τελέστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου μπάσκετ του Στρατωνίου, όπου μεταξύ άλλων βραβεύσεων τιμήθηκαν άνθρωποι, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής.

"Ύστατη προσπάθεια επιφανών Αρειανών για να σώσουν τον Άρη"

Την ύστατη προσπάθεια να σώσουν το καράβι που βουλιάζει και λέγεται «Αρης», καταβάλουν τις τελευταίες ώρες ορισμένοι επιφανείς παράγοντες της ομάδας, ....

"Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εορτών πολιτισμού - Αριστοτέλεια 2013"



Χριστουγεννιάτικες εορτές πολιτισμού
Αριστοτέλεια 2013

"Το προφίλ της Μπενφίκα"



Τρεις τελικοί. Τρεις ήττες. Η Μπενφίκα έφτασε στην πηγή του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Europa League και απέτυχε να πιει νερό.

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα στο Europa League

Europa League: Η Μπενφίκα στον δρόμο του ΠΑΟΚ | onsports.gr
Δύσκολη ήταν η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ αφού η κληρωτίδα του έβγαλε αντίπαλο την Μπενφίκα, μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ ελέω Ολυμπιακού.

"Μικρό αφιέρωμα στα Μαντεμοχώρια" (video)

    Ονομάστηκαν Μαντεμοχώρια από την τούρκικη λέξη μαντέμ=ορυκτό. Κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας γνώρισαν μεγάλη οικονομική άνθιση που οφειλόταν στα μεταλλεία αργύρου και μολύβδου της ευρύτερης περιοχής.
    Oι κάτοικοι των χωριών αυτών εξόρυσσαν από το Στρατωνικό Ορος κυρίως(τον Αργυρόλοφο) ασήμι και μόλυβδο για τον σουλτάνο. 
    Οι κάτοικοί των Μαντεμοχωρίων λοιπόν ήταν μεταλλωρύχοι και πολύ καλοί μεταλλουργοί.